Utanförskap - med eller utan köpt fakeexamen

Det är fredag (igen). Det är lugnt i Sundsvall.


När det regnar kan det vara bra att ha ett paraply till hands - eller sydväst. Vanligtvis har man i ingetdera!

 

Den högermoderata retoriken är helt sanslös. Det verkar vara allt för få som ser igenom strategin!

 

Genom att försämra (begränsa) rätten till pension/sjukersättning kastas 50.000 människor snart, ut ur samhällssystemen i den f.d. välfärdsstaten Sverige.

Eftersom det är valår 2010,  kan inte det nyliberala folkhemspartiet moderaterna, säga som det är.

 

Därför säger dom, främst skäggjesusen, privatbloggaren - arbetsmarknadsfakeminsiter Lottorin, han med köpt examen från USA. Att högerpartiet vill rädda 50.000 ur utanförskapet. Han glömmer tala om att det är, just moderaterna - som genom hård lagstifning, kastar nyssnämnda medborgare ur försäkring. Ett statligt fattigvårdssystem har skapats i stället. Dock med krav på närvaro, för att lyssna på jobbcoach och/eller Mia Törnbloms hurtfriska livsdomsknep. Jag ryser, men det är på sitt sätt genialt, när man vill förtycka underklassen och föra samhällets förmögenhet från dom fattigaste, till dom allra rikaste (moderaterna)! Robin Hood - fast tvärsom!

 

Förr var väldigt många sjuka, nu får ingen vara sjuk. Jag säger som jag brukar. För litet och för mycket, skämmer allt. Det är synd om människorna! Nåja - uppenbarligen inte alla, och i synnerhet inte rika och friska!

 


Kommentarer
Postat av: annika

snyggt paraply - verkar vara republikens färger!

2009-09-05 @ 14:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback