R.I.P.

Det är onsdagen den 2 december, året är 2009, på tundran väster om Sundsvall är det vindstilla och 6 grader kallt. Klockan är strax nio, eller 21, för den som är mer bekväm med den terminologin. Vad passar väl bättre som avslutning - än en dagsfärsk bild av plommonträdet. Tack Smoke - för inspirationen!

Det är dags för sista blogginlägget. Det har blivit 1.041 under fyra år. Inte så illa pinkat, med normaltryck i flödet! Jag vet inte hur många besökare och kommentarer jag haft. Många är det! Tack för det!

Bloggen har inte varit särskilt utsmyckad, men blinkningar och färg och form. Efter ett tag fick jag i alla fall till bilder. Den sista (ganska långa) tiden har det mest varit dagboksliknande inlägg. Blandat med något elakt om alliansregeringens 2/3-politik, som jobbar under parollen ta från dom fattiga och ge till dom rika, och en liten skärv till medelklassen. Före alliansen var jag förbannad på regeringen Göran Persson, ett av de större arschlena i svensk politik, nu konsult hos storfinansen. Konsulter gillar jag definitivt inte (fast det finns även några bra)!

 

Ceremoniellt har jag idag hängt upp belysningen - istapparna! Läsaren med falkögon ser givetvis att jag använt en häftapparat för att fästa sladden längs väggen! Så kreativ, kan jag vara!

 

 

När barnen var hemma, kollade dom noggrant hur vi tänder ljusen, givetvis är det en Bulltändning av första ljuset, dvs ett av ljusen i mitten, andra advent tänder vi det andra mittljuset. Bevis finns nedan! Så ska det vara. Så det så!

 

 

Denna är fådd av Je, J2 fästmö, som f.ö. är en hejare på att sy för övrigt, även om just denna kanske inte är hemsydd!

 

 

Luciatåget i all sin prakt. Se och njut. Placeringarna är inte slumpmässiga, M kräver precision i uppställningen.

 

Ärade tålmodiga läsare. Tack för de här fyra åren. Det har varit givande/intressant att ta del av många tankar, intryck, glädje och ibland sorg (fast det är inte kul), genom att läsa andra bloggar, vilket jag givetvis kommer att fortsäta med! Tack för inspirerande kommentarer.

Kring jul, kommer jag att skriva en julhälsning på - sundsvall.webblogg.se.

Som sagt, tack för den här tiden, lycka till med allt.

Härmed förklarar jag denna blogg för avslutad. 2005-11-07 -- 2009-12-02. 1.041.

Sundsvall den 2 december 2009

Latmasken