Melankoli

Imorse, den 18 oktober, var det frost på taken. Tyvärr hann jag inte med att fota. Jag var fullt upptagen med att intaga frukost på sängen. Tyvärr ingick ingen bacon och nystekt ägg med solsidan upp i frukostpaketet. M fick en reprimand, och sen bestämde vi oss för att gå vidare!

Plommonträdet - status, för tre dagar sedan!




Det är höst vid Sticksjön.



,,


Barnen med fästmöar hemma på middag idag. Vi åt M´s sjömansbiff. Verkligen gott. Barnen mår bra. M är den som håller ihop familjen. Det har väl den regelbundne läsaren, för länge sedan insett!

Gifflarna Sundsvall schabblar bort kvalchansen till allsvenskan. Ny förlust idag, mot Ljungskile 0-3, inkl. missad straff i avgörande läge.

Vi har sett två filmer i helgen. Woody Allens, Whatever works med Larry David. Bra, men inte helt enligt förväntningarna. En stark trea. Schrink - med Kevin Spacey. Bra! Närmare fyra än tre!

Jag vill också tala om att jag är deprimerad. Inte enligt någon medicinsk/psykologisk/psykiatrisk mening, snarare, melankolisk, bedrövad! Osbourne är sjuk. Det anade jag redan i somras, när vi träffades senast! Det är uppförsbacke!

Imorron måste jag till Stockholm igen. Taxin kommer 06.20. Nån hemresa hann jag inte beställa, men hem kommer jag nog ändå!

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll, och en bra start på veckan!

Kommentarer
Postat av: Annika

Bortskämde drul! :) Frukost på sängen - vilken lyx, M ska en eloge, inte reprimand!

Tråkigt när nära vänner inte är krya.

Hoppas du trots allt får en bra vecka!

Postat av: frktjatlund

Jag säger som jag brukar: det är inte kul att passera 55. Det är då hälsoproblemen kommer. Är det inte egna så är det kompisars.

2009-10-21 @ 20:47:49
URL: http://frktjatlund.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback