Fusksstädning

Idag, och en stund igår - har jag utövat en av mina bättre grenar dvs fuskstädning. Torka ovanpå skåp, där smutsen inte syns är inget för en kappvändare och dubbelmoralist - som jag. Dammsuga och att torka av TV´n är fint! Gårdagens städmusik var Michael Jackson och idag REM. Jackson är inte min största musikaliska favorit - även om han gjort många riktigt bra låtar, som t.ex. Billy Jean. REM har också gjort några bra låtar som t.ex. Man on the moon, Everybody hurts.  Av principiella skäl kommer jag inte att köpa några fler skivor. Jag förstår att artisterna vill ha betalt, men IPRED är to much!

Jag har röstat i valet till EU-parlamentet. I samband därmed skulle jag handla på ICA. Av de tre saker, jag skulle handla - glömde jag en! En prestation.

J1 och J2 med fästmöar har varit hemma på middag. Det är kul. Det blir livat och glatt.

Det har varit aningen svalt i helgen. Kring 15 grader har vi lyckats pressa upp kvicksilvret till. Sol i lä funkar, om det är sol, och det har det stundvis varit. 

Kommentarer
Postat av: annika

genstädning brukar jag kalla det, då är hörnen helt plötsligt runda. Låter gott med grillmiddag, speciellt om det är någon annan som fixar den. Bratisalva verkar lite intressant, lite lagomt tempo? Ha det gott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback