Offer - för omständigheterna

I tisdags gjorde vi en biltur i det vackra Västernorrland. Vi åkte från Sundsvall till Örnsköldsvik, dels för att hälsa på släkten och dels för att hälsa på, på gamla jobbet. Det var kul.

På hemvägen åkte vi mot Sollefteå. Det var mindre skog än väntat, mest bördig jordbruksmark. Vi hade tänkt käka tidig middag på Gålsjöbruk, men där var det stängt! Vi tog av mot Undrom och passerade den lilla orten Offer. Som får en slogan, alldeles gratis. Vi stannade även vid Ytterlännes kyrka, sen  blev det raka spåret mot Sundsvall. Cirka 35 mil, lugn körning. Vi åkte kring nio och var hemma igen, strax före åtta. Elva väl spenderade timmar. Det är fina fisken, med AC - när man åker bil, på sommaren.


Vi har en liten bäck, som rinner från sjön. Den svämmar inte över, i sommarvärmen.


Idag har det åskat rejält - det har också regnat, men nu är det fint igen!


Tiden går fort, när man ha semester.


Nu ska vi åka till J2 och Je och fika. Igår var vi en stund med J1 och I. Vi fördelar vår kvalitetstid, så jämt vi kan! På lördag kanske vi ska paddla kanot. Imorron, fredag - är tvätt och vaxning av  Peugeot - en lågoddsare. Pokerspelet på nätet, går så där, började på 90 kr och har efter tre timmars spel förlorat 25 av dessa. Hur vi ska göra med sommarstugan, vet vi ännu inte. Att äga tillsammans med syskonen, kräver nog sin "man"! Det är onekligen blandade sommarprogram (P1)  i år. Över lag mycket jag-budskap! Det är inte alltid lättsmält, eller intressant. Gårdagens program med killen från Ljusne (där vi f.ö. bott några månader) var rätt så kul Han var på Storjungfrun! Dit skulle även jag villja åka. Dagens manodepressiva, teol dr. Ann Heberlein gjorde bra ifrån sig i etern. Det är nog jobbigt när den maniska perioden - när allt är möjligt - svänger över till depression, när det stora svarta hålet tar över, och inget är möjligt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback