Bärsärkargång

I Sundsvall är det tio grader kallt och snöfall. J1 är i Gävle, och ska åka hem imorron, hoppas det slutat snöa då. M pratar med J2 just nu, tydligen betalar han av på sitt grandiosa studielån. Hur kul är det på en skala?


Använder man skoblock längre? Jag gör det, jag har två uppsättningar, men lite stenålder är det säkert.


Vi har flunsa och går här och snörvlar för fulla muggar och har tråkigt, vi orkar inte ens retas. Vi har spelat kort. Det förnämliga spelet - Chicago. Jag var inne på krypcasino - men kom inte ihåg reglerna - så där på rak arm.



Jag har svårt att bli särskilt indignerad över Malmö-polisernas infantila dösnack. Undrar vilket polis- dummhuvve som spelade in eländet! På något sätt måste man nog först och främst bedöma faktiska handlingar, och så länge poliserna inte gjort något brottsligt eller begått tjänstefel, får man kanske överse med det inträffade, även om dom idiotförklarar sig själva. Än så länge är det inte brottsligt att bara vara korkad. Det var säkert uppstressande även för dom, när vandaler av olika härkomst gick bärsärkargång i Rosengård.

Kommentarer
Postat av: Ökänd

Bättre upp kan ju tydligen svenska polisen. Tänk att Mållgan körde bilen! :)

2009-02-08 @ 09:37:00
Postat av: L

Den fyllkörningen kom han billigt undan, kanske dyrbarare för de han "möter"! Filosfoiskt tänkt är det väl bra att det finns bevis för brott, även om undanflykterna ter sig märkliga. I detta fall, finns visst en litterär koppling - som ger stilpoäng!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback