Upp och ner

Gårdagens melodiutgåva var aningen beige, eller så var det jag.

Efterbörden av flunsan gör mig geistlös. Energin räcker för TV och en promenad i det vackra vintervädret. Tack och lov har inte matlusten fördärvats. Det blev en klassisk söndagsmiddag. Fläskkotlett, kokt potatis, svampsås, svartvinbärsgelé och kranvatten. Gott! Ingen viktminskning lär uppstå idag (heller). Jag kan nämna att Sundsvall har ett av Sveriges bästa kranvatten. Ofta på topp, i test.

Min bror kom och hälsade på en stund. J1 och jag har också scannat av motionscykelmarknaden. En ny ska köpas. Frågan är om jag ska välja en trampmaskin som lär ge värk/smärta i armarna (till att börja med) - sedan svällande muskler, eller en vanlig motionscykel. Närmare 2 tusen lär vi få punga ut med. 6 rätt lyckades jag gneta ihop på V75, vilket givetvis inte gav någon utdelning. 

En ny arbetsvecka är i antågande - och jag ska gå till garaget och plugga i motorvärmaren, inför morgonens avfärd i ottan. Det är bistra 12 grader nu. Här går det upp och ner med temperaturen. Mest uppåt är det för MoDo. Blir det slutspel ändå. Foppa kanske blir tungan på vågen!

Kommentarer
Postat av: Ökänd

Tror att du har smittat mig, din rackare, för nu är jag snorig och degig jag med. Suck!

Till all tur ar jag ledig inkommande vecka! Jippiii!

Önskar dig en fins arbetsvecka! Kör försiktigt!

2009-02-15 @ 21:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback