Sjunkande skepp

Det blir nog så att jag  byter jobb, den 15 mars. Grattis säger J2, och fortsätter deltagande - du väljer att hoppa på det sjunkande skeppet ändå! Javisst säger jag, vem passar bättre där, än jag! 

Nu ska jag och JC till Bryssel. JC har många förtjänster. En av dem är att han skrattar åt mina skämt, även dom gamla, som t.ex M hört 1.000 ggr och barnen flera hundra, men för JC är dom nästan nya.

Ha en fortsatt trevlig söndag. Vi hörs endera dan.

Kommentarer
Postat av: frktjatlund

Jamen grattis!

Det finns jobb att byta - trots 55+. Som det ser ut får vi batala för att jobba och absolut för att få gå i pension. Det verkar så med tanke på oranga kuvert och annat.

Postat av: Ökänd

Grattis! Hoppas du börjar trivas! själv kommer jag att få mindre jobb i höst. Så ser det åtminstone ut just nu, eftersom den andra arbetsgivaren inte kommer att ha möjlighet att länga mitt kontrakt. Men till dess är det ju några månader kvar... Vem vet vad jag kan hitta på för att lappa lite! :) Nåt trevligt på det sjunkande skeppet? Nåt som är både tekniskt och kreativt, inte alltför betungande, men bra betalt! :) Finns det sådana jobb längre?

PS! Have a good time i Bryssel! DS

2009-02-09 @ 00:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback