Rapport från tundran

De har varit en fin vinterdag, på tundran. Sol, blå himmel och några minusgrader. Det vita tenderar att övergå till en blåare nyans när kameran möter verkligheten. Plommonträdet är riktmärke.


Vi satt t.o.m. ute en stund, men solen höjer sig inte tillräckligt över trädtopparna för att skapa någon värme. Kul var det ändå - eftersom vi inte suttit ute (i solen) så tidigt något år tidigare. Vi var iförda renfäll, filtar och varma kläder. Det var inte bara trä mot trä!


Alla hjärtans dag och födelsedag har förekommit. Vi har varit hos J1 och käkat god middag, där även J2 anslöt. Deras fästmöar var på andra förrättningar. Rosorna har M köpt - kan det bli bättre!


Malten smakar helt okej, inte ett dugg rökig. Det lär också finnas en 16-årig utgåva, av Singleton (som är en ny bekantskap för mig). Nu är det dags för melodischlagerfestival. Nationalteaterns  inställning fr 70-talet - typ doing the omoralisk schlagerfestival, känns inte direkt klockren, med 09-perspektiv!

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll - utarmade läsare!

Kommentarer
Postat av: Annika

Wao, det var tidig premiär för utesittning! Men den gamla devisen kanske stämmer; "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" ?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback