Commie homo-loving sons of guns

Nog måste man väl gilla Sean Penn. Han tackade för sin Oscars-buckla, för bästa huvudroll (Milk - inte sett) med brett leende och orden;
  • You commie homo-loving sons of guns
Slumdog millionaire, som säkert är bra -  kapade åt sig 8 oscars. Indien är ett stort filmland.

AP-fond 1 hakar på bonus-trenden. 1,6 miljoner kr ska nu betalas ut till de hårt arbetande förvaltarna. Prestationerna är inget vidare - tycker jag. Minus drygt 40 miljarder kronor 2008. Med handen på hjärtat frågas. Vad betalar vi för? Det är ingen vidare förvaltning alls. Pagrotskys apa presterar säkert lika bra, och kanske är nöjd med en klase bananer. Vilka är blådårarna som godkänner denna typ av stöldliknande avtal. Utses dom av Regeringen?

MoDo leder nu med 2-0 mot Luleå, kanske klarar vi oss kvar, utan att behöva kvala.

Strax söder om Näske krog, tre mil söder om Örnsköldsvik, såg jag imorse tre rådjur frimodigt traska över isen. Även om kanske inte bussresan är målet, iakttages emellanåt ett och annat fr bussfönstret, där jag oftast sitter till höger dvs på insidan.

Kommentarer
Postat av: M

suns??

2009-02-23 @ 20:51:41
Postat av: L

son´s eller sun´s - är nog en smaksak....men penn, menade nog son´s

Postat av: IKA

Ja slumdog millionaires tog 8 oscars, blev aningen besviken att inte Australia fick någon gubbe.



Sean Penn är en bra skådespelare tillika Kate Winslet. Man kan ju dock fundera hur de tänker när de ger Oscars postumt. Inget fel i att Heath Ledger fick den, han har gjort bra roller, även om denna karaktär i Dark Knight var en miss i mitt tycke. Andra har ju också fått den postumt, men varför inte ge den till de levande?



Kanske Daniel skulle få en Oscar för att ha funnits vid Viktorias sida så länge. Belöningen är ju en förlovning, äntligen!



Ha en bra dag och hälsa M

Kramiz

2009-02-24 @ 09:10:07
URL: http://mellantidochrum.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback