Spektakel

Igår var vi, Gifflarna (Sundsvall) bra. 3-1 mot Norrköping och dessutom underhållande spel. Perfekt fotbollsväder. 3.500 åskådare får anses bra eftersom TV4 sände direkt. Gif är nu tillfälligt uppe på andra plats i den jämna SE-tabellen. Vi har en rätt okej arena och bl.a. tjonga boll på!


Här står Emil Forsberg, 17 år och islänningen Hannes Sigurdsson. Båda är duktiga. Emils pappa, Leif - var mycket duktig lirare,  på sin tid. Jag tror t.o.m. att han gjorde några landskamper. Nu förs arvet vidare. Det känns tryggt!


Selångersån rinner genom stan, och når havsviken där nuvarande Sundsvall är belägen. Tidigare (för några hundra år sedan)  var stans centrum någon km längre in - längs ån, dvs västerut.



Nu är "hela" altanen inoljad. Det känns tryggt!


Det är fortsatt kanonväder i Sundsvall. 25 grader, sol från blå himmel. I helgen är det också drakbåtsfestival i Sundsvall. Olika flytdon ska tävla på ån.

Som vanligt lyssnade jag på sommar i P1. Jörn Donner (f -33) levererade ett av sommarens bästa. Originellt, välformulerat, intressant och delvis oförutsägbart. Han inledde med att ställa den retoriska frågan om det skulle fungera att börja programmet med en tyst minut. Sen kom han in på att han inte gillar musik på krogen. Första låten var PS I love you (Beatles), även Barbro Hörberg var med på ett hörn.

Tack och lov börjar mina besökssiffror återgå till det normala. Vilken tur. Jag slipper nu fundera på om jag har någon ny läsare! Det känns tryggt att inget förändras.

Kvällen blir förhoppningsvis lugn. J2 ska ev. ligga över i natt. Enligt senare uppgifter ska även 2 av hans kompisar göra det. Dom lär inte få många timmars sömn om dom kommer kring tre, fast det vet dom inte än. Vid sjutiden lär vi vara i full färd med frukost. Enligt J2 är det något spektakel i grannskapet som lockar.  J1 har det bra i Göteborg, enligt telefonsamtal nyss.

Min avslutande uppgift blir att tillönska alla läsare en riktigt bra kväll, helg och alltihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback