Andnöd

Idag, söndag är det sommar igen. Sol och värme. Igår, när vi skulle grilla hällregnade det. Det var uppehåll en dryg timme och då passade vi på att elda på köttbitarna. Dom fick vad dom tålde. I fixade sallad och det runtomkring, även efterrätt. J1 grillade - som en hel karl. Jag höll mig undan, så gott jag kunde! Osbouren åkte mot Göteborg, utan att delta i grillningen. En får vara nöjd med lite. Vi fick i alla fall tillfälle att prata några timmar. Några fler USA-tourer lär det inte bli, för oss! Våra kroppar tyar nog inte längre för sådana strapatser.



För övrigt är det lugnt på västfronten - Sundsvall. M och jag har mest softat, lyssnat på sommar i P1. Anders Wall gjorde bra ifrån sig! Vi tog en promenad runt Sticksjön. En av två vita änder finns kvar. Den andra kan ha drabbats av andnöd, eller något annat.

J2 är tillbaka från Umeå. J1 och I åker till Göteborg, senare i  veckan för att gå på Madonna-konsert. Jag hade gärna sett U2, på tal om något helt annat.

Gifflarna vann den svåra bortamatchen mot Falkenberg med 3-2. Nu är det flyt! Dom ligger trea i tabellen. Det blir en nervig fotbollshöst. På torsdag lär jag knalla ner på IP, för att se matchen mot Norrköping. Till helgen ska vi hälsa på mamma.

Kommande arbetsveckan ser skaplig ut. Ha det nu bra, till veckan - och sköt om sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback