Baggböleri

Hösten fortskrider. Det har varit lugnt i stugan. J2 och Je har åkt till Örnsköldsvik för att städa ur lägenheten. Enligt telefonsamtal för ett par timmar sedan verkade det gå bra, om än städprocessen var något mer tidsödande än förväntat. 


Idag har M köpt nya skinntofflor, på ICA Maxi i Birsta. Hon gillar inte färgen och utformningen. Däremot den värme fotbeklädnaden alstrar.



Alliansregeringen blåljuger och mörkar systemomvandlingen av det svenska samhället. Priset nås, när det påstås att Alliansen infriat sina vallöften -  till punkt och pricka. Det är ren humbug, baggböleri och verklighetsförvanskning. Med så vaga och svepande vallöften kan vad som helst sägas ha infriats.

Innan valet, sade t.ex. Alliansen att dom skulle minska utanförskapet. Det löftet kanske har infriats om man mäter antalet medborgare som inte har sjukpension. Det Alliansen glömde säga i sina vallöften var att 50 tusen medborgare omedelbart skulle kastas ur sjukförsäkringen och  ytterligare några miljoner medborgare skulle få sämre studiemedel,  A-kassa, sjukpenning, anställningsvillkor  och pensionsmöjligheter.

Hade Alliansen sagt vad dom egentligen ville dvs att föra över så mycket tillgångar som möjligt,   från främst  underklassen till dom redan 10%  (extremt) välbeställda. Då hade säker några från trasproletariatet  i förhand, kanske sett igenom det nya arbetarpartiet Moderaterenas dolda agenda. Snacka om blåsning!

Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Ytters bra inlägg önskar jag orkade kommentera..

Vet bara att vår A-kassa är i farosonen. För många arbetade timmar i förhållande till självdeklarationens bruttolön drar ner ersättningen.. Har vi riktigt riktigt tur får vi ut bortåt 500:-/dag brutto..

Vem har sagt att livet är lätt..

Håller med M.. Skinntofflorna kunde vara smidigare, men de värmer som sjutton. Har haft likadana själv och är nu på jakt efter nya gräsliga..

Postat av: Nalle

Bra !



Hälsningar från Nalle

2008-09-30 @ 13:47:49
URL: http://nallesfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback