Fortsättning följer.......

Idag, tisdag - har jag hängett mig åt städning av mitt arbetsrum på jobbet. Det är dags att byta såväl rum som arbetsställe. Tyvärr har jag inte bytt arbetsrum på många år (12), vilket innebär att jag samlat på mig alldeles för mycket papper (av någon, numera, för mig okänd anledning). Även om jag varit tjänstledig flera perioder de senaste 12 åren, har jag ändå fått behålla mitt tvåmodulsrum. Inte illa. Nuvarande policy tycks vara att arbetstagaren tar sin skokartong med personliga arbetsägodelar och utan att knota, paltar sig vidare till det ställe arbetsgivaren anvisar i kontorslandskapet.

Om jag får eget rum på nya jobbet, eller inte, vet jag ännu inte.

Tolv sopsäckar fyllda med papper går mot slutförvaring och imorron onsdag blir det åtminstone 8 säckar till.

Fortsättning följer..............................

Kommentarer
Postat av: Ökänd

Duktiga dig! När du är färdig där, kan du komma hit och ta över sorterandet av gamla kurspapper. Man behöver väl inte handledning i Windows 95 längre? Som belöning kan jag bjuda på hembakt äppelkaka, blir det bra? ler bedjande

2008-09-03 @ 09:17:44
Postat av: IKA

Ajaj, det blir en heldel papper som ligger och skräpar. Jag är ju sådär att jag har svårt att kasta en hel, kan ju behöva dem. Hoppas att han får ett eget rum, kan ju behövas, slippa allt surr och burr som florerar, å andra sidan kan man kanske missa något saftigt skvaller??



Ha det gott.

Har återvänt hem igen.

Om du orkar får du följa med



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback