Zurich

Hastigt och lustigt har vi bestämt oss för en weekendresa till Zurich. Vi åker i eftermiddag och kommer hem på måndag. Här går det undan. Att det blev just Zurich, är delvis tillfälligheternas spel - men ändå inte. Det var helt enkelt bäst flygtider fr Sundsvall. Det vill säga inte för tidigt och inte för sent. Ett tag funderade vi på Rom, men då kanske några fler dagar behövs. Nu åker vi mest för miljöombytet, som kul grej.

Ha en bra helg.

Kommentarer
Postat av: Sylvia

Zurich har en trevlig "gamla stan" att strosa i. Var där en kväll och natt för många år sedan. Hade åkt buss till Zell am zee. Låg i migrän i tre dagar av veckan vi var dä. Resten av veckan ägnades åt att hitta alternativa resvägar hem för att slippa bussen som körde non stop. Det blev tåg till Zurich och lift med ett flyg som varit nere och lämnat en grupp och som åkte "tomme hem". 125:- kr vill jag minnas vi betalade för flygresan. Ibland är det medvind!

Postat av: SolSkuggan

Välkommen hem igen hoppas ni haft en givande och skön helg i Zurich. Ville skriva nåt klämmigare här men är huvet trött får kroppen lida. Eller hur var det nu:/..

Kram till dig och allra bästa M

2008-10-18 @ 23:42:24
URL: http://solskuggan.blogg.se/
Postat av: Ökänd

Lyckliga, lyckliga er! Hoppas att ni har kunnat njuta och haft det bra!

2008-10-19 @ 22:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback