Såsse

Idag har vi haft städdag i bostadsrättsföreningen.


Den observante läsaren ser en förändring i bilden. Inte jämfört med den övre bilden, men - det finns numera en lyktstolpe, där gångvägen svänger. Även annan kamerainställning.



Jag lyssnade på lördagsintervjun med näringsminister Maud Olofsson, som blev avklädd av Tomas Ramberg. Hon hade inte svar på någonting, det syns nu att  kejsarinnan är naken. Hon börjde naken och slutade avklädd. Alliansregeringen avvaktar med insatser. Finanskrisen blottlägger den krassa högerpolitiken. Den fungerar inte.
  • Ska nu 15.000 Göteborgare flytta till, tillväxtorterna - Örnsköldsvik och Haparanda, nu när jobben tryter i Västra Götaland? Rätt till A-kassa finns inte, eftersom arbetslösa ska flytta dit jobben finns? Arbetslinjen gäller, grattis - välkomna till Norrland!
  • Regeringen har kastat ut 500.000 människor ur arbetslöshetsförsäkring, genom att höja avgifterna och sänka ersättningsnivån i A-kassan. Hur bra är det för de som är arbetslösa att gå t.ex. fr 20.000 netto i månaden, till hälften. Vad är poängen - mer än underkastelse. Jag bara frågar! 
  • Regeringen vägrar att träffa såssarna eftersom dom inte vill acceptera den högerpolitik som nu förs. Befinner sig inte Sverige i en kris, och allas goda idéer borde väl därför vara intressanta. Regeringen pratar bara med dom som delar deras politiska värderingar, som nu uppenbarligen inte fungerar. Det är infantilt, barnsligt och farligt för Sverige.

Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Huvudet på spiken. Klar och insiktsfull som vanligt. Tack.

Vi har inte klart med A-kassan än. Har man drivit eget är man att anse lite som paria. Vi svettas och våndas..

Lev väl krama M.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback