Nya perspektiv

Det är ljus, lyktor och ljuslyktor på gravarna i helgen.


Den här - vad det nu är,  har vi alltid haft på någon av väggarna hemma. Kommentar överflödig.



Det här är en oansenlig entré till 50-talshuset. "Stenplattorna" ser verkligen inte ut något för denna världen. Till saken hör dock att det var före massproduktionens tid, och därför fick pappa fixa betong och gjuta varje platta, som säkert väger sina modiga 20 kg -  för sig. Bara att få till en träram för betongen är besvärligt. Redan på planeringsstadiet skulle jag vara utmattad. Med stigande ålder och förvärvade erfarenheter, erhåller man nya perspektiv, på arbetets värde. Även Ola Magnell.


De här funkishusen byggdes också i slutet på 50-talet. Bilden gör inte husen rättvisa. Ej heller tillbyggnader och fönsterbyten. Fy för Sören.


Bilen - gamm Saaben - är nu parkerad i garaget, och ska snart överlåtas till bättre behövande. Mamma vill nog fortfarande köra - men trycket från barnen är för hårt.


Mamma var i skaplig form. Vi har pratat, handlat, varit på graven, träffat syster, ätit stuvade morötter och fläsk (som M lagat) och spelat kort. M har ont i käken, av karaktären nackspärr -  efter tandläkarbesök. Värk är inte kul.

Ha en fortsatt trevlig fredagsallhelgonaaftonskväll - högt värderade läsare.


Kommentarer
Postat av: IKA

Grabbarna var på deras första Halloween runda igår, riktigt lyckat men det blev inte så många hus för det var kallt och mamma var inte alls pigg, har åkt på någon tjusig förkylnings variant.



Håller med om att Halloween inte är något jag gillar, det är alldeles för amerikaniserat, även om det nu ursprungligen kommer från Irland och England, därefter tog USA över detta jippo.



Hoppas M ska slippa värken, hälsa och sköt om ER

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback