Bankdirektör

Det blev inte så mycket städning utomhus idag. Vi har putsat och fejat inomhus i stället. Nu syns gatubelysningen bättre, i kröken.



Inget inlägg utan samhällskritik. Enligt Aftonbladet har de svenska bankcheferna en fast lön mellan 7 och 8 miljoner kronor/år. Till detta kommer en bonus (för några) som ligger mellan 2.59 - 4 miljoner kronor, per år. Villkoren för bonusutbetalning framgick inte. Törs man fråga varför bankcheferna ska ha så hög lön, för att göra så dåligt jobb?

J2 har fått jobb i Sundsvall. Jättekul, grattis. Han ska jobba som konsult. Say no more, tack och lov inte flummkonsult, utan mer som inhyrd specialist.

Igår lagade jag lammstek med mucho grande vitlök och tomat. Man ska ju inte sätta sitt ljus under skäppan, men!  Idag kalops. Besök hos J2, i deras nya lägenhet  har förekommit!

Kommentarer
Postat av: Ökänd

Duktiga dig! Här har inte precis lagats mat. Vitlök och tomat är hälsosamt. Fortsätt i samma stil! :)

2008-10-12 @ 22:18:21
Postat av: frktjatlund

Men så har de ett stort ansvar också. Ett ansvar helt utan förpliktelser. Nej, man borde kräva tillbaka alla utbetalade bonusar, bums.

Postat av: IKA

Hej hej,



Det är inte svårt att hålla sig för skratt när man läser detta, det är så ofantligt abnorma summor som de har, och för vad?? Blah och humbug säger jag bara.



Jo nu har jag bytt igen, jag har lämnat blogg.se trivdes inte alls där, du får om orken finns att byta ut url, mer än gärna följa mig till den nya platsen =)



Det var väl underbart att J2 fått arbete och på hemma plan dessutom! Grattis grattis!!

Hälsa M och ha det så underbart

Kram

2008-10-15 @ 10:12:22
URL: http://mellantidochrum.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback