Nils Wilmer

Det är fortfarande vinterkänsla. Igår - när jag gick från Bergsåker var det elva kallgrader, imorse åtta grader och nu 7.


Det blir lätt hysteriskt med prylar. Var och varannan har stegräknare, även jag och frktjatlund (tror jag). Eftersom jag är lat kan räknaren uppamma lite motivation i kontorskroppen. Jag försöker gå 10.000 steg varje dag.


Jag hittade en passande USB-kabel i sladdförrådet hemma och åker därför tillbaka till Elgiganten för återköp. M hänger på och givetvis lämnar vi butiken med nya inköp (stekpanna och julpapper). Det kostar på att ligga på topp. Sen tankar vi Puggen. Soppar är nu nere i 10.24 kr/l för 95 oktan. Det kan man leva med! Sen åkte vi till J2 och fikade.

Jag har fuskstädat, dammsugit och torkar damm. För att göra stunden mer positiv plockade jag fram en CD med Wilmer X, och fetrockade, på hög volym. Deras särsklassigt två bästa låtar är:
  • Bakom år 2000
  • Vem får nu se alla tårar
Nu när 70-talsbarnen själva ska bli föräldrar håller jag inte för otroligt att det det blir en och annan pojkbatting som döps till Nils Wilmer, efter frontfiguren Nisse Hellberg. Plötsligt tränger sig även Nils Hallberg på. Äldre filmbov och allmänt "skum skådis" (f. 1921). Lever han?  

Kommentarer
Postat av: L

Till Okänd,

Det borde väl vara 2 och 3 räknat fr. vänster?

Postat av: frktjatlund

Jag hade en stegräknare men efter att ha vunnit stegtävlingen på jobbet, gav jag den till ett av barnbarnen, som i sin tur slarvade bort den.



Och jag har samma skrivare. Här heter barnen Tage, Hugo och William. Eller Greta, Stina och Stella. Någon Nisse har jag varken sett eller hört. Ännu.

2008-11-23 @ 18:46:42
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Ökänd

WOW! Rätt gissat! Hur kunde du veta?

2008-11-25 @ 07:44:51
Postat av: Inga M

Jag testade detta med stegräknare ett tag men det passsar inte mig. Kom ibland upp i 10.000 steg och det är är himla mycket. Då får man ligga i faktiskt. Men jag la ner projektet. Saknar nog den tävlingsinstinkt som ska till för att ge detta någon effekt.

2008-11-25 @ 07:46:44
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback