Luciatåget

M gillar Lucia-tåget. Så är det bara. Hon gillar såväl tåget, som kompositionen (som hon regisserar själv).


Det börjar bli jul i stugan.


Idag har vi varit på bio på filmstaden i Sundsvall. J1 bjöd. Vi såg en matinéföreställning, med start 15.00, givetvis Quantum of solace, med Daniel Craig, den 22:a Bonden. Inte fullt lika bra som föregångaren (Casino Royale), som kanske är den bästa av dom alla, men 3,50 poäng på en femgradig skala kan jag nog kosta på mig!.

Kommentarer
Postat av: M

2,5 möjligen. Jag vill se mer "Bond söker fru" som i förra s.







2008-11-30 @ 09:59:11
Postat av: SolSkuggan

Jag tycker också om M:s luciatåg det sänder verkligen de rätta lucia/julvibbarna. Är det du Latis där bak med hatten på sned;)

Bond har jag inte sett sen Sean Connerys dagar tror jag i alla fall mig minnas. Inbillar mig att han var bäst men nån gång får jag väl komma till skott och ge de andra en chans när andan faller på.

Lev och må.

Postat av: SolSkuggan

Jamen titta.. Först nu ser jag att äntligen fick M lite lugn och ro i sköna soffan. Inte lätt att alltid vara till lags.

Gott i glaset har hon också lyckats få ta lite del av.. Orangerött hmmm fy för den lede det är väl inte tomatjuice du tvingat i henne.

2008-11-30 @ 18:55:45
URL: http://solskuggan.blogg.se/
Postat av: L

Campari, apelsinjuice, rejält med is - funkar såväl under vintern, som stekheta sommardagar. Jag håller mig i bakgrunden - incognito är min näst bästa gren.

2008-11-30 @ 19:43:04
URL: http://latmasksamtal.blogg.se/
Postat av: Ökänd

Åh, så gulligt tåg. Förstår att M gillar det. Ett sådant tåg skulle jag gärna också ha. Här var det Blossa som gällde i lördagskväll.

2008-11-30 @ 22:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback