Konflikt om Lillen

Nu snöar det igen. Vilket kanske inte är så bra, eftersom vi åker imorron, och det är snålt om tid för planbytet på Arlanda. Den regelbunden läsaren känner till flera tidigare fall av förvecklingar i samband med resa.

image1005

Det har brutit ut en konflikt om Lillen. M menar att jag inte ska ta honom med till Paris. Det är hjärtlöst och nedrigt sagt av M. Sista ordet är emellertid ännu inte sagt, i frågan!

image1006

I alla fall vill jag önska alla en riktigt trevligt påsk. Vädret i Paris tycks lämna en del i övrigt att önska. Vi kommer att göra det bästa, det finns ett och annat att se, även under tak. Nästa inlägg kommer på tisdag eller onsdag.

Många hälsningar skickar stil- och åsiktspolisen i Sundsvall - till alla tålmodiga och medkännande läsare, och även de med förbättringspotential i dessa avseenden.  Ägga upp sig med stil och omsorg.

Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Bon voyage Mr et Mme. Du kommer väl ihåg vad jag sa.. Ring mej sän.. Om det är nåt förstås;)
Denna gång håller jag på dig naturligtvis ska lillen med hur ska vi annars få rapport från resan:/ Hälsa bästa M och ha det gottare än bäst.

Postat av: SolSkuggan

Förresten.. Blir det inget inlägg från France.. Ja då kan gott Lillen stanna hemma helt enligt M:s klara direktiv. Därmed basta!

2008-03-19 @ 18:09:54
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Gunnel

Glad Påsk till M och dig. Hoppas att ni får en trevlig vistelse i Paris trots att vädret inte verkar bli det bästa. Du får sitta inomhus och titta på folk

2008-03-19 @ 19:38:52
URL: http://djurvannen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback