Fånga dagen

Imorse vaknade jag 20 minuter över fyra, och min första tanke var naturligtvis att jag skulle fånga dagen - typ! Det är för eländigt tidgt. Man är ju mosig redan till morgonfikat - typ! Vid socialiseringsprocessen frukost, lyckades jag pressa fram ett budskap till M.
  • Va härligt att det är torsdag!
Hennes bleka tilltalande anletsdrag, blev om möjligt ännu blekare, innan hon återfick koncepterna, och därigenom vetskapen om att det var fredag. Hon väste därefter, i riktning mot mig, fram.
  • Din djävul i människokläder, retas inte, du vet ju att jag bara orkar en dag till!.
Som den regelbunde läsaren redan känner till är jag inte bara en diabolisk person. Jag har också fördomar - men på ett fint, ödmjukt och sensibelt sätt! Kvartersbutiken, ICA-ettan är ett utmärkt ställe för sociologiska studier och reflektion.

Under handlingen observerade jag en man, i min ålder, drygt 50+ (språklig innovation) som dagens snöslask till ära bla. var iklädd militärliknande keps.

image993

Någon täckjackslikande jacka med hood, jeans och som top of the crown var vederbörande iförd jympadojer.

image994

Hela outfitten är i grundkonceptet fjantig, kepsen ful och jympadojer har man på sommaren. Inte blir det mindre fjåsigt, när gubbar springer omkring med fjollkeps och jympadojer mitt i den klimatförstörda vintern. Så fördomsfull är jag!

Vi har haft räkfrossa, och nu ska vi kolla mail och Tradera. Sen blir det TV. Ha en riktigt skön fredagskväll i den takt och ton, som passar! Auf wienerschnitzel!

Kommentarer
Postat av: Lou Cigaro

Svar: Det var helt okej :) Hur hade du det då? ;D

Postat av: frktjatlund

Feldagskänning borde vara orsak till sjukskrivning! För egen del är jag glad över mannens skoval. Det håller dottern med jobb.

2008-03-15 @ 18:40:21
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Och idag är det lördag.. tror jag. Vi har jobbat hela veckan och helgen med och nästa vecka och sen varje dag fram till i mitten av april, ser det ut som.. Fast en får inte klaga när jobb infinner sig. Vi går mot ljusare tider nu både ute och inne..
Lev väl hälsa bästa M

2008-03-15 @ 19:00:03
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Korneliuslive

I have surfed to your site accidentally and can not break away from it. It is really great!

2010-02-24 @ 08:38:12
URL: http://korneliuslive.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback