Pitbull

Nu ska jag skälla på hundägare, men bara några.

När jag väntade på M, efter jobbet såg jag en pitbull och dennes följeslagare. Jag är - typ skeptisk, till konceptet kamphund i kombination med utvecklingsstörd/psykisk sjuk/A-lagare. Men å andra sidan, även om man har personliga problem/funktionsstörningar - kanske man sköter sin hund perfekt. Det är inte lätt att ha nån glasklar uppfattning om nånting.

Krav på hundkörkort lär inte finns.

image902

När energin känns i kroppen, kommer tanken på att ge sig ut - on the road, igen. Den här bilden är tagen norr om Phoenix (AZ). Jag och Osbourne (som f.ö. gör en kort visit i Sundsvall slutet av januari, det ser vi fram emot), tycker att det är "mer" USA, i de västliga delarna, bl.a. Arizona - och givetvis i bergstrakterna i Montana.

image903

Nu är det snart dags att bänka sig framför dumburken och titta TV. M och jag får kompromissa om val av program, det brukar lösa sig. Ha en fortsatt trevlig fredagskväll - ärade läsare!

Kommentarer
Postat av: IKA

Usch ja, det vore nog föredömligt om det fanns hundkort för vissa ägare. Är ingen större fan av dessa pitbull varianter..brr..jag ställer mig faktiskt ganska frågande till dem med hund speciellt när det finns bebisar med och just i denna variantpitbull - bebis. Sedan är det ju ganska lustigt att se hundägare som har två stora lufsar och sedan en barnvagn komma traskande. Jaja, vi är ju alla olika och tur är väl det. Men att det borde finnas förbud mot vissa hundar det tycker jag nog..speciellt dessa kamphundar och att hålla sin hung kopplad, det är bara ett MÅSTE!!!

Har fixat nya intressanta länkar och ett nytt inlägg som kanske kan falla herrn i smaken..kika in och sug på karamellen

Hälsa M och hoppas att tv tittandet löste sig *skrattar* Skönt att vara envåldshärskare när det gäller denna dumburk, ingen man att kompomissa med..

Må så gott igelkott /IKA

Postat av: Gunnel

Ingen bra kombination där heller mellan hund och förare. Bådar inte gott.
Jag har träffat många trevliga sådana raser men då är det också stil på ägarna. SJälv tycker jag mycket om huvudena på dom här raserna...breda härliga skallar. Men själv skulle jag inte falla för att skaffa mig någon sådan.

2008-01-12 @ 15:15:39
URL: http://djurvannen.blogspot.com
Postat av: SolSkuggan

Herre min skapare vad det har snöat här.. Få se om de plogat nån halva av vägen idag. Vi ska åka och göra roomservice på hotellet nu. Pirelli jobbar 2-skift så det gäller att komma mitt i prick.
Och de där pitpullarna får de gärna totalförbjuda för mig så hård är jag..
Ha det gottast.

2008-01-13 @ 11:55:39
URL: http://solskuggan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback