Opel Kapitän

Det blev ingen städning alls idag. Vi hängav oss i stället åt shopping, Som läsekretsen redan vet har M, svart bälte i shopping, och idag var jag inte långt efter. Jag hittade två kavajer till kompispris. Tyvärr har batteriet till kameran lagt av, och måste laddas, annars hade jag plågat er med en bild.

Sundsvall och i synnerhet stenstan i city, är mycket shopvänligt. Allt finns inom fem minuter gångväg - med flera sympatiska caféer. Om man är på rätt humör är det helt okej att röra sig i centrum, och kolla läget. Med upp till 70% rabatt kan man unna sig, det man inte skulle kunna tänka sig, till fullt pris.

På parkeringen, vid Fisktorget, där vi brukar parkera, såg jag en Opel Commodore. En tuff 60-talskärra, som jag tänkte, söka bild på nätet och sen lägga ut.

image909

När jag sökte bilder på nätet, hittade jag i stället en Opel Kapitän (som också får plus för namnet). Den ger nostaligvibbar. Håll till godo.

Vi har nyss ätit M´s hemgjorda crepes, räkor och svamp, dom smakade väldigt bra. TV blir det snart, men vad det blir, vet jag ännu inte. Fångarna på slottet, med Jan Malmsjö, som värd - kanske!

Kommentarer
Postat av: ewsi

åh, älskar "kräpps" men med musslor!;)

Postat av: L

Det programmet går väl inte på tv nu?:O

2008-01-19 @ 19:56:55
URL: http://tugga.blogg.se
Postat av: sari

Crepes är ju så jättegott!!
Kanske ska passa på att göra det nästa vecka för det var evigheter sen vi gjorde det!
Ha en trevlig kväll

2008-01-19 @ 20:42:28
URL: http://morsan39.blogg.se
Postat av: sari

Dessa bilar är verkligen bland gubbens favoriter!
Ha en trevlig kväll!

2008-01-19 @ 22:12:00
URL: http://morsan39.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Oj oj oj.. Nu får du mina minneslökar att vakna. Vi köpte år -70 en kapitän, årsmodell nåt. Vit var den i alla fall. Och lilla SolDalen var bara knappt ett halvår. Men när vi skulle hämta kärran så visade det sig vara en vit Ford Zephyr.. Hahahaha. Jag skrattar gott åt det än idag.
Crepes.. Hur gått som helst, tack för ett middagstips.
LPTC och många kramar till Herrn och bästa M

2008-01-19 @ 23:01:45
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Gunnel

vi har inte ätit crepes sen barnen var små...då skulle jag fixa till lite extra gott...och så säger en av sönerna..."du mamma....vanliga pannkakor är godare".

Jag såg en fin gammal amazon igår...den blänkte så fint i rött.

2008-01-20 @ 14:15:04
URL: http://djurvannen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback