Omorganisation

Det har varit hårda arbetsveckor på nya året. Vi har en omorganisation, som ska genomföras under våren. Fy - för Sören!

Då skonas ingen, varken hög eller låg, nåja - "dom bättren", som M´s morsa, brukade säga - klarar sig alltid, men det kan vi prata om en annan gång.

Det blir de inlägg de blir, den närmaste tiden, längre fram kan det bli desto fler! Vi får se.

M och jag tog, mitt på dagen, med risk för allvarlig kroppsskada, en längre promenad, i vår vackra omgivning. Det var mest blankis på gångstråken. Ni kanske anar halkan, på bilden. Eftersom vi är lätta på foten, undvek vi fallolycka. Till vår hjälp hade vi också dubbar under skorna. Fjolligt kanske, men just idag var det en billig olycksfallsförsäkring.

image910

Jag har rätt konservativ smak när det gäller kläder (också). Det har jag alltid haft, även som ung, varför ändra ett vinnande koncept. Emellertid har jag haft ett par röda mockadojer, som jag verkligen gillade då.

En svart, lätt ullkavaj köpt på Brothers, för 399 balubas, som har kostat 1.495 kr, får betecknas som ett fynd. Gant-skjortan har jag köpt på Outlet för många år sedan, den håller formen än. Skjortar är svåra att köpa. Där ska man, nästan alltid satsa på kvalitet. Stenströms, har oftast bra skjortor, fast dyra och Dahlin förstås.

image911

Slötittade på fotbollslandskampen klockan elva. Förlust med 2-0 mot USA. Sverige var inte bra. Mikael Lustig, Gif Sundsvalls, lovande (21 år) högerback, gjorde debut och klarade sig bra.

Vi har nyss fikat, med snabbkaffe (dricker nästan bara det) och nygjorda semlor a la M. Till middag blir det nog kyckling, kokt potatis och lök-/tomatsallad.

Avslutningsvis säger jag som Robert, Robban Broberg:
  • Bättre ha det livat och glatt, än gå i lera och sörja
Tjillevippen, för nu!

Kommentarer
Postat av: M

Jag drar mig till minnes att Latmask hade en röd nylonskjorta också ... någon gång kring 1970.
Varför i fridens namn slängdes den bort??

2008-01-20 @ 16:35:24
Postat av: SolSkuggan

Ska det färg så ska det.. Rött är snyggt. Jag är själv ingen favorit till starka färger trivs bäst i jordfärger typ beige sand och vissa kulörer av brunt och grönt.
Snygg kavaj får jag allt tillstå och vilke fynd!
Lev väl.

Postat av: Annika

Fyndpris på kavajen!
Hej förresten, nu harjag återvänt ifrån bloggtorkan. Har nästan läst i kapp hos dig också nu, tar resten en annan dag för nu väntar tekoppen och sedan sängen och förhoppningsvis sovandet!

2008-01-20 @ 22:12:28
URL: http://amatankar.blogg.se
Postat av: Tiniuslotte

Greetings from Arlington, Texas! Nice site!

2009-06-16 @ 10:44:29
URL: http://tiniuslotte.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback