Grillkrydda

Den observantel läsaren ser kanske någon krydda som är överdimensionerad i sammanhanget? M, J1 och J2 är också förundrade över mitt inköp av en femårsförbrukning av grillkrydda. Då, vid tillfället när inköpet - på ÖB, gjordes kändes det helt okej. Jag såg inköpet som ett fynd, och som den regelbundne läsaren känner till, har jag ibland svårt att styra mina impulser.

Men handlar det bara om något enstaka köp, storförpackning grillkrydda - till lågpris, kanske det inte gör så mycket, och grillkrydda är sällan fel i matlagning. Vanligtvis har grillkryddan en diskretare placering i ett av köksskåpen. Dagen till ära får det bli förgrunden.

image912

Vad sägs om denna pampiga amaryllis?

image913

Vår PH-lampa över köksbordet är rätt snygg, tycker jag!

image914

I övrigt på östfronten - inget nytt.

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Skrattar åt grillkryddan!!

Jag har en burk oregano....har haft den i flera år och den smakar fortfarande bra...som inte heller är så liten

Postat av: SolSkuggan

Hahaha.. Jag köpte för snart 2 år sedan 3 olika bamseburkar varierande grillkrydda på numera nedlagda Konsumbutiken här i byn. Huruvuda butiksnedläggning hade att göra med det köpet låter jag vara osagt, men sketabilligt var det.
Amaryllisen är verkligen pampig och lampan skulle passa bra över vårat köksbord, våran håller på att ha sett sina bästa dagar. Den är närmare bestämt 27 år 2 månader och 4 dagar. Fick den i 30 års-present av släkten. De du...
Lev väl och hälsa M.

2008-01-21 @ 21:28:29
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: M

Paradoxalt nog;
trots denna digra tillgång på grillkrydda så grillades det inte en enda gång i fjol.

2008-01-22 @ 20:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback