Albatross

Albatross med Fleetwood Mac är onekligen en klassiker. Den fyller rummet, som en sommarbris i juni. Den rullar, som en av 20 låter på spellistan. En annan bra är Angel med Robbie Williams. Kärleken väntar med Kent och Wherever you will go, med the Calling. Glömde i hastigheten, Jackson Browne - Running on empty som också är en gammal goding.

Plommonträdet ser lite frostigt ut igen. Det biter i kinderna, någon minusgrad ger iskristaller i snön.

21.55 ska jag hämta Osbourne på Centralen. Det ska bli kul att ses.

image924

Själv sliter jag med frågan om vad jag ska jobba med framöver. Vi får se om det kommer några bra alternativ i den stora omorganisationen. Är det dom amerikanska konsulterna som bestämmer, är det bara att anmäla sig på Arbetsförmedlingen, men det är det värt! Det går inte att jobba med "Power Point presentationer", utan kunskaper och verklighetsförankring.

I det stora hela är det så bra, som det bara kan. Hälsokontrollen visar på en frisk man , typ otränad soffpotatis. M pratar med syster Mo i telefon. Mo blir bättre och bättre. Här pratar vi viktiga frågor, livet kan hänga på en skör tråd ibland.

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Det känns bra när du skriver att din svägerska blir bättre och bättre. Sen att även en soffpotatis mår bra...det är inte heller fel. Det gäller bara att ta vara på det tillståndet så länge det går.

Postat av: Annika

Hoppas ni får det kul du och Osbourne!
Verklighetsförankring i jobbet är ett måste om man inte är sagotant.

2008-01-30 @ 22:19:37
URL: http://amatankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback