Mintolux

Ny dag, ny vecka, nya glädjeämnen. Eftersom det är den 25:e är det pay day! Dagens mest spännande äventyr var promenaden till Sparbanken (Swedbank, vilket skämt) för att kvittera ut en ny dosa till Internetbanken. Den gamla dosan har gett upp. Tyvärr var lönen som vanligt, den nya dosan till trots. Det brukar vara för mycket månad kvar, när lönen är slut.



Imorron ska jag till tandläkaren. Jag har inte plågat tandhalsarna särskilt mycket med tandtråd, nästan inte alls, och det lär nog tandläkare Eva avge synpunkter om. Hon ska laga ett hål samt laga en fraktur, det är en gammal fyllning, som gett upp. För den som gillar att besöka tandläkaren mer frekvent än vad som kan anses vanligt rekommenderas intag av Ako Chock, eller Mintolux. Den kletiga kolakonsistensen gör underverk på bräckliga fyllningar.



Några filosofiska eller andra tankar av vikt, har inte tänkts idag. Det går dåligt för Gif Sundsvall i fotbollsallsvenskan. Bara 1 poäng på de fyra sista matcherna. Svidande förlust (0-2) borta mot Ljungskile igår. Ny svår bortamatch mot Kalmar, väntar till helgen.

Kommentarer
Postat av: Ökänd

MMMM! Kola som är så gottigotti! Gapa nu nätt och fint hos tandläkaren. Huuuu! I september sitter jag själv i pinostolen. Brrr!

2008-08-25 @ 20:58:40
Postat av: annika

Bara att gapa kostar tusenlappar hos tandläkaren, man är i fel bransch!

Giffarna börjar kännas lite körda...synd!

Postat av: annika

Bara att gapa kostar tusenlappar hos tandläkaren, man är i fel bransch!

Giffarna börjar kännas lite körda...synd!

2008-08-26 @ 07:05:51
URL: http://amatankar.blogg.se/
Postat av: Annika

Om jag upprepar mig - är jag tjatig då? :)

2008-08-26 @ 07:07:06
Postat av: IKA

Det var mig en lustiger liten dosa för internet bankens bruk..vilken formdesign..



ANvända tandtråd, är något jag icke alls använder/använt i hela mitt liv, kanske vore det något att införa i ruljansen men det har liksom aldrig blivit av. Ett besök hos tandläkaren är något som borde göras, men jag har blivit borttappad i rullarna sedan vi flyttade till storstaden för 7 år sedan.



Blir egenhändiga skötselvård när ilandet sätter in.

Kram till Herr och Fru L/IKA

2008-08-26 @ 09:32:58
URL: http://BusIkan.wordpress.com
Postat av: vivan

Jaha du..kola är struken ur min intagandereportuar...pg. av för många amalgan fyllningar...känns som man har ett kraftverk i käften...du skriver kul...ha en bra dag! kramiz:)

2008-08-26 @ 15:23:40
URL: http://vwellermo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback