Sprita

Du får lova att inte sprita, eller i övrigt hänge dig åt osunt leverne ikväll, sa M imorse, när hon drog iväg norrut. Hon kommer hem imorron.

Nej Selma lilla, sa jag med mild och fin röst. Jag ska städa, snickra och lyssna på radioandakten. Det är bra, sa hon! Jag är stolt över din goda moral och ditt religiösa sinnelag.

Jag är lätt deprimerad idag, av graden melankoli. Gifflarna har fått en mardrömsstart i fotbollsallsvenskan. Torsk igen mot AIK med 1-0. Ny måstematch igen, på måndag - mot Ljungskile. Det är ett bottenderby. Ljungskile har också börjat med tre förluster.

I övrigt är det väl rätt så skapligt på tundran i Sundsvall. Ha en fortsatt trevlig fredagskväll, ärade läsare!

Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Om du bara visste vilken igenkännande och enligt min mening helt reko kommentar jag sänt iväg i ditt inlägg om spårvagn 6. Då skulle min herre ha förvånats.
Men shit happens..
Efter all vedermöda intensivt tankearbete + försök till förmedlande till min käre vän Latis, visar det sig att min kommentar nått min kompis på mars just nu, utan att ens för en sekund ha nuddat hos dig.. *SHIT*
Radioandakten.. Vad var behållningen?
Gifflarna ja.. Maken som följer allt säger att nu måste gifflarna ge järnet.. Heja heja hejaaaa
Eftersom inte Bästa M är hemma för att stoppa om dig ikväll, påtar jag mig uppgiften.. Natti natti Bäste Latis, sussa gott kram kram.

Postat av: Gunnel

Det blir till att sprita lite då och glömma alla bedrövelser :O)

2008-04-12 @ 19:52:58
URL: http://djurvannen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback