Luftgrop

image709

Så här ser häcken ut innan hösten kommit allt för långt, här uppe på tundran, där permafrosten, snart griper tag i folk och fä!

Vi har haft besök av våra två hundkompisar Linux och Erox. Vi har promenerat runt Sticksjön och varit ute i det fina vädret, kring 10 grader och med sol.

image710

Den här pumpan gonar sig i solljuset hos J2 och Je i Örnsköldsvik. Lite rekmarkabel är den nog. Rena Tjernobyl-känslan.

image711

Albino-anden har överlevt sommaren. Nu simmar den friskt och frejdigt fram i det kalla vattnet. Den verkar ju inte direkt mobbad av dom andra änderna, kanske är den aningen mindre än sina ank-kompisar, eller så är det den vita färgen som påverkar storleksbedömning.

Det är för mycket incidenter i flygtrafiken, just nu. En ny olycka i Thailand skördar nästan hundra dödsoffer. Illa, illa!

Om man kunde tro att Vilks och Johansson (Nerikes Allehanda) hade något ärligt uppsåt med sina MUhammed-karikatyrer, då var det väl okej och yttrandefrihet för hela slanten. Men dom har ju inget budskap, dom vill ju bara posera, och skämma ut sig själva - och Sverige. Dom skiter fullständigt i islam och bryr sig bara om sig själva. Snacka om egoism och exhibitionism!

Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Häcken.. Var det inte den ni klippte ner? Hur i tusan har den hunnit bli så stor..? Hmm pumpa.. ser mer ut som en melon men jag lär väl ha fel:(
Albinoanden känner jag mig besläktad med på ett särskilt underbart och helt fantastiskt vis.. Kommer att bli likadan själv vad tiden lider;) På god väg med andra ord:))
Glad blir jag när jag läser att Käraste M:s systers tillstånd går sakta men säkert framåt.. Håller fortfarande tummen..
Olyckan i Thailand.. Verkar som vi har 2 ungdomar från Sverige som mist sitt liv där..
Jag kan bara ana smärtan och sorgen i respektive familj..

Postat av: SolSkuggan

Jo.. Du har helt rätt den ser aningen mindre ut våran kära albinoand men låt inte skenet bedra.. Den kommer igen på sluttampen:)

2007-09-16 @ 22:16:32
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Gunnel

Säger som SolSkuggan...att det ser ut som en melon. Häftig växt hur som. Har aldrig reflekterat att man kan ha dom inne i vanliga krukor.

2007-09-17 @ 18:35:43
URL: http://djurvannen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback