Högervind

Idag har vi mest tagit det lugnt. Vi satt ute en stund, med fleecetröja och filt på, och njöt av det härliga höstvädret, vindstilla, sol och 14-15 grader. M har putsat fönster och jag har mest kollat fotboll. Allsvenskan BP mot HBK och sen såg jag Svennis - Manchester City, spelade 3 lika mot Londonlaget Fulham.

Vi har pratat med J2, nu vill J1 ha skjuts ner på stan, när det nästan är läggdags.

Jag blir förvånad över högerregeringens bristande tilltro till lag och ordning. Riksdagen stiftar lag, i meningen att hög som låg ska följa lagen. Vanligtvis ska det gälla även riksdagsmännen och Regeringens statsråd. Men nu verkar det vara ett systemskifte eftersom Regeringen tycks använda vår förmögenhet (samhällets samlade medel) som sitt.

Det förefaller som om högermaffian själva, står över lagen. Det är inte ett dugg förvånande, snarare följdriktigt - att Carl Bildt inte tar upp sin fastighet i Kroatien till beskattning, och att skolar i Stockholms-området säljs till andra högerkompisar - för en bråkdel av marknadsvärdet. Det lär ju inte öka allmänhetens tilltro och laglydnad - om jag säger så!

Jag har tidigare ondgjort mig över hur allmänna medel fördes över till makteliten i det gamla Rumänien, när Ceaucescu, togs bort 1989. Det tycks vara illa ställt även i Sverige! Det är tre år kvar av borgarregeringens förmögenhetsöveföring till dom redan rika och högerkompisar. Hur ska detta sluta?

Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Ja det undrar jag med.. Jag blir rent spyfärdig av allt. Och det värsta av allt det var en hel del arbetslösa som röstade fram denna regering.. Vad trodde dom egentligen..?
Högern klargjorde ju så tydligt att de skulle skära i dagsersättningen.
Fast nu är ju problemet så mycket större. Inte lätt att vara småföretagare heller. Annat är det att heta Volvo eller you name it..
Nej fy f**n vart ska detta sluta..
Bildt den skiten och Borg.. + alla de andra småpåvarna som fuskar sig igenom hela tiden. Verkligen fina förebilder..
Vart ska detta sluta..
Näee nu ger jag mig blir bara så upprörd.
Du skrev ett inlägg tidigare i veckan om Borg och det var sååå sant och så otroligt bra. Jag började på en brännande kommentar men kunde bara inte fortsätta. Det blev för hett och totalt kaos i skallen:) Härom finns allt för mycket att säga.
Vi har som vanligt jobbat idag och således även imorgon. Och imorgon får vi minst 6 av våra stugor uthyrda i minst 7 dagar. Ett gäng på minst 20 arbetare ska bo och äta middag hos oss. Det tackar vi särskilt för.
Ha det så bäst ni bara kan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback