Bill och Bull i Irak

Idag har vi varit och hälsat på M´s syster som ligger på Örnsköldsviks sjukhus. Dom kommande dagarna blir avgörande för henne. I slutet på veckan vet vi om behandlingen ger effekt. M var tagen efter besöket.

Sen åkte vi till J2 och Je. J1 var också med till Ö-vik.

En bild från vårt bostadsområde. Det är rätt sympatiskt - i det stora hela. Men allt detta klotter, överallt, ska det inte vara möjligt att stoppa detta onödiga trams?

32959-695

När man ser klantarschlet Carl Bildt och licensskolkaren Tobias Billström hålla presskonferens i Bagdad, där dom säger sig se vissa demokratiska framsteg, kan man inte låta bli att känna sorg, uppgivenhet med anslag av vrede. Inte över nollan Bildt, för han är inte värd det, ej heller för Billström, för han är ingenting - en nullitet.

USA som mot alla vedertagna internationella principer, bara för oljans och inrikespolitikens skull, invaderar och slår sönder allt som går att förstöra i Irak, skapar kaos, mördar besinningslöst oskyldiga genom krigsförbrytelser. Inte fanns det några massförstörelsevapen i Irak, det visste ju Bush, innan han började sin systematiska terror mot det Irakiska folket. Han behövde helt enkelt blanda bort korten i inrikespolitiken, insinuera Al Quida - och säkra oljevleveranser till det bensintörstiga USA - landet utan fungerande demokrati, där allt för många svarta, helt enkelt förvägras sin röstmöjlighet av Bush brottsliga anhang. Där för övrigt George W brorsa, som var guvenör i Florida, genom uppenbart valfusk säkrade presidentvalet 2001 (eller var det 2000). Al Gore skulle annars ha blivit president, och världspolitiken sett annorlunda ut.

Det är ynkligt och brottsligt och där står Bildt och Billström som Bill och Bull - och gaggar om demokratins framsteg i det krossade landet Irak. Man tar sig för den flyende, fårade pannan och känner lätt illamående..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Det där med att klottra, det har jag då aldrig förstått mig på.
Har liksom aldrig förstått "tjusningen" med att förstöra andras egendom.
Förstår mig inte heller på De tre B:na, dvs. Bildt, Billström och Bush.

2007-09-02 @ 22:05:33
Postat av: Gunnel

Klotter gillar jag inte...men graffiti får dom gärna hålla på med i tråkiga cykeltunnlar. Bara dom inte förstör fasader och annat. Graffiti är konst....men som sagt...under ordnade förhållande och i cykeltunnlar :O)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback