Våld föder våld

image752

Det ser lite frostigt ut på uteplatsen. Det är några få plusgrader fortfarande. Den blålila clematisen verkar hänga med ett tag till. Det är nog färdigsuttit ute för denna säsong, men osvuret är ändå kanske bäst.

Vad ska man säga om ungdomsvåldet, är det en reflekterande bild av samhällets utveckling - eller annat. Det är ju bedrövligt. I Sundsvall ska ungdomsgängen göra upp, med knogar och knivar.

Var finns föräldrarna? Törs man ställa den självklara frågan! 

Kommentarer
Postat av: Sylvia

Föräldrar är gammalmodigt och ute. Nu skall man vara kompisar med sina ungar vet du väl!

Postat av: Åsa

Jag har svårt att förstå, att det faktiskt finns föräldrar som helt enkelt skiter i vad deras barn sysslar med ute på kvällarna.
När det sedan händer någonting, ja då skyller de på skola/fritids...Det är väl inte samhället som ska fostra barnen, det är väl föräldrarna..

2007-10-12 @ 19:29:57
URL: http://tantraffas.blogg.se
Postat av: Anki

Föräldrarna sitter hemma och dricker framför TV:n eller så är de på krogen. De tror absolut inte att just deras små sötnosar kan hitta på något olämpligt.

2007-10-13 @ 17:25:32
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Gunnel

Tyvärr har det blivit så att de vuxna, oftast föräldrar, inte tar sitt ansvar. Nu är det ju så här att det är bara en liten klick som förstör och gör illa varandra och tyvärr är det nog ingen "hemma" hos dom som egentligen bryr sig. Kanske dom bryr sig...men vet inte hur dom ska göra för att dom själva kanske har haft det tufft. Det otäcka är ju att våldet har blivit så rått och mäniskolivet är inget värt längre...för en del. Sen har vi nog tyvärr det här med invandrarna också om jag törs skriva det utan att bli utpekad som rasist.

2007-10-13 @ 21:46:46
URL: http://djurvannen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback