Gif Sundsvall

image780

Grattis Gif Sundsvall till dagens bragd, vi pratar mirakulösa händelser. En allsvensk plats är räddad, efter seger med 4-2 borta mot Ljungskile. Vi låg under med 2-0, i halvtid och sen fick vi en spelare utvisad i mitten av andra, men kunde ändå vända med endast 10 man. Jag är fortfarande matt, men ännu mera glad!

M ska iväg på ladies night, Kjell mäkklaren Bergqvist, Martin Stenmark, Henrik Tonrnving. Gästartis är Måns Zelmerlöv!

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Det finns en som är glad här hemma också...hm...

På tal om det M ska på så har dom varit här i stan också. Då dök Måns aldrig upp hörde jag...och så var visst karlarna lite närgågna på varandra...
Det här var lite skvaller :O)

Postat av: Annika

Jamen. så glad jag blev
igår! Det behövs ett lag från rätt landsände även i allsvenskan! Å vilken praktprestation - vända underläget till vinst i en sådan jätteviktig match!Bäva månde söderlagen när de äntrar Sundsvallsgräset nästa säsong!

2007-10-28 @ 07:25:22
Postat av: M

Ladies night var kul och det blev ingen Måns för oss heller. Missuppfattning av mig att han skulle gästspela. Det var nog så att han bara medverkade på vissa platser. Vår "överraskning" blev GIFFLARNA som gjorde ett kort allsvenskt gästspel på scenen, och det var häftigt.
Ladies night-karlarna var synnerligen närgångna med varandra, men det var med glimten i ögat och jag tror ingen i publiken chockerades nämnvärt. ;=)

2007-10-28 @ 13:12:48
Postat av: frktjatlund

Grattis! Inte för att sport engagerar mig nämnvärt, men jag tänkte på dig när jag såg rubrikerna.

2007-10-28 @ 19:02:43
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback