Sundsvall

Det är bara att konstatera att snö börjar bli exotiskt, även på tundran, i Sundsvall. Vit snö utan toxiklogiska pålagringar - hoppas jag! Det är vinter i paradiset, Sundsvall alltså! Nu har jag fått med Sundsvall tre gånger redan, vilket är rekord.

image820

Som M redan så impertinent påpekat har jag köpt en liten bärbar. Jag var ledig en halvdag och för att bemästra demonerna måste jag göra något, och det gjorde jag.

När M var borta på en uppskattad konferens, kände jag ett behov av att ta fram den docka (till en av de bärbara), som för något år sedan, medföljde utkvitterad dator, men inte velat använda förrän nu. Det visar sig nu, när jag kopplar in den att den ger större text på bildskärmen. Vilket är bra. Den observante läsaren, ser ett och annat stavfel, vilket enbart beror på dyslexi och skumögdhet!


image824

När jag sökte dockan, hittade jag - av en händelse en väska till en bärbar, som jag skulle kunna använda som handbagage, till min beresta Samsonite kabinväska (ett av mina bästa köp - på senare år, helt perfekt för kortare utflykter, utan incheckning). Jag visste inte ens att jag hade den! Så uppdaterad är jag!

image823

M är hemma igen - och säger att det är roligt att åka bort, men det känns bättre att komma hem. Jag förstår henne!

Det är fredag, oavsett om det blir Idol, På spåret eller House - vill jag bara skicka en fredagshälsning, med önskan om allt gott!

Kommentarer
Postat av: Gunnel

En sån där docka har jag aldrig hört talas om. Alltid lär man sig något nytt här på bloggen.
Med saker är det ofta så här att jag ställer/eller lägger den här så vet jag var den är....hå pyttsan
Ha en skön helg!

Postat av: Åsa

Hoppas, att ni får en trevlig helg. Ha dé!

2007-11-30 @ 21:40:28
URL: http://tantraffas.blogg.se
Postat av: Ninni

Mycket grejer som du inte visste att du hade...haha!!

Ha en skön helg, här ösregnar det inte en snögnutta!

2007-12-01 @ 09:57:26
URL: http://www.ninni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback