Visdomsord

Detta inlägg skrevs den 23 maj och skrevs om 24 och 25 maj. Det var eländesbeskrivning och jämmderdal om jobbet, och vem vill läsa sånt!

När det gäller jobbet, är det så här enkelt. Först försöker man förändra/anpassa, och går inte det, så gillar man läget, eller så slutar man. Den tredjegradsekvationen är lättlöst!

Vi hade nog räknat ut plommonträdet för gott, men det kanske var något för tidigt, i elfte timmen kommer det blommor. Ingen är mer förvånad än jag! Vad tycks!

32959-551

Några visdomsord. Bättre kattpiss i salongen än en kass pitt i kalsongen. Så det så - och givetvis bättre råg i ryggen än säd i byxan!

Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Försöker hänga med i alla svängar tankemönster likaså.. Men det är inte lätt.
Det vore allt lite enklare om jag visste vilket statligt/kommunalt verk du knegar för..
Rör inte plommonträdet..!!
Det lever sitt eget liv.. Dessutom har käraste Latmasken skämt bort oss andra bloggare med diverse säsongsbilder av Sundsvalls vackraste plommonträd:))
Kram till dig och käraste M:)

Postat av: Anonym

Håller med föregående talare. (dvs dig) Oberoende vilket verk, avdelning, "ställe" så är det samma skit överlag. Rationaliseringar indragningar ändrade inriktningar blablabla.... och vi då, som skvalpar runt i systemet? Ska vi vara glada och tacksamma så länge vi inte hamnar längst ute på kanten och faller av? Det gäller att ha skarpa nyvässade klor så man kan klösa sig fast. Eller - det kanske är bättre ATT falla av, man kanske faller rakt in i paradiset, en bättre värld?
/L

2007-05-24 @ 08:45:28
URL: http://momma.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Ansvar utan befogenheter. Eller arbetsuppgifter som saknar riktlinjer. Eller överordnade som inte fattar beslut ens när tiden tvingar fram ett.
Ja, jobblivet kan vara ett litet helsicke.

2007-05-24 @ 20:08:52
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback