verka aktiv

Det är inte nån vidare värme alls, i luften! Modesta 13 grader och gråmulet. Det är ett speciellt ljus nu på försommaren, som egentligen inte kan beskrivas, det måste upplevas, ljuset/luften är mättad, syrerik, magisk på något sätt. Det brukar hålla i sig - i bästa fall - till midsommar, sen går vi mot mörket genom att passera juli i ett nafs. Några envisas med att vara lediga då - semester kallas det ibland.

32959-561

Igår var jag på IP och såg Gifflarna Sundsvall begrade Landskrona BOIS med klara 2-0, efter stundvis bra spel (första gången i år).

I övrigt har det varit normaldag på jobbet. Jag har gillat läget och verkat aktiv, och det gör man genom att följa chefens råd:

  • Gå fort i korridoren och le!
Ska man skratta eller gråta åt stolligheterna, i nästa andetag kommer kravet att vi som jobbar i firman ska ha samma värdegrund (konsulttrams, ord utan värde). Ska vi inte längre få tycka vad vi vill, man undrar? Själv gillar jag läget och följer alla anvisningar/rekommendationer/instruktioner jag får (om jag känner för det, annars inte) som inte är olagliga!

Som alla säkert vet, är det effektivaste sättet att maska (vilket är mig helt främmande) att följa anvisningar, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöbestämmelser. Men så illa är det ännu inte!


Kommentarer
Postat av: Gunnel

Vi har det inte varmare hos oss heller. Fast jag tröstar mig med att ju längre det här håller på desto större chans att vi har bra väder nästa fredag...då det är studenten.

Postat av: Lena

På väderfronten - vackert, varmt, skirt, sol.... När vi stänger ner för några timmars sömn, dvs när vi fäller persiennen mitt i natten är det full "dag" ute. Dock ej solsken, sen några timmar senare skiner den in i sovrummet via köket. Hopplöst att få en blund på den här breddgraden. Källarvalven nästa, å det gör inget med tanke på att där är det både kallt OCH mörkt! Och nytt klinkergolv. Idag nyklippta gräsmattor i Boden.
På tal om gifflarna, hur går det med smulorna? Vem städar?
/L

2007-05-30 @ 20:35:50
URL: http://momma.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Du håller väl några papper i handen medan du ler i korridoren? Hos oss ändras prioriteringen i pågående projekt minst 2 ggr/månad. Så nu riskerar vi flera veckors bortkastade ansträngningar.

2007-05-30 @ 23:59:51
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Sylvia

Det är lika illa här med vädret. Synd att den här tiden med sina fantastiska långsamma skymningar skall vara så kall. Helst vill man ju vara ute och njuta, me det är svårt när det är småregnigt och 8+.

2007-05-31 @ 20:50:57
URL: http://pantersylvia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback