Trendsättare

Man kan ju hantera stress på olika sätt. Att packa och göra sig färdig, ter sig ibland hotfullt, besvärligt, men det måste ju ändå göras, förr eller senare, helst senare. Vi har haft en lugn morgon. I stället för att packa har vi slappat framför TV´n och sett film. Sen jag skrivit tre halvlånga blogginlägg - bara för att slippa packa! Märkligt!

32959-540

Nu måste vi nog packa ändå.

Det jag funderar på är vem som startade trenden med att göra små ihopp i filmer. Stora skådisar kan göra endast 1 scen i en film. Dustin Hoffman var med max 15 sekunder i dagens film. Johan Travlolta, spelade ju med i mindre produktioner, när han var nere i en konstnärlig vågdal. Michael Caine brukar oftast ta de roller han får, stora och små. Han gör samma/lika roll hela tiden.

Men frågan återstår, vem var trendsättare, var det Robert deNiro kanske. Även stora, just nu framgångsrika artister gör såväl reklam som TV-serier. Vem eller vilka är tredsättarna. Beror det på vilka man är kompisar med - men uppenbarligen startade någon eller några trenden!.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback