Två glada laxar

Ikväll skuttade det in två glada laxar. Det är våra två favorithundrar Linux och Erox, som J1 tagit på en promenad. Då ska det klappas, drickas vatten och kanske kommer det en liten, liten leversnitt, det är väl ungefär det huset förmår i hundmatsväg.

Nu fungerar bildfunktionen igen - alltid något, och som synes släcker Linux och Erox, törsten efter behag.

32959-475


Det blev lite stökigt igår, inte så mycket med själva flytten, den flöt nog på så bra som den kunde. Det var välpackat med många trevliga lådor av allehanda slag och så en del möbler, som inte var så hiskeligt tunga.

Det som var bekymret var det dåliga vädret, med snö och vind (18 m/sek). E4 var avstängd, dels kring Härnösand och dels vid Skuleberget. Vi hade tur och slank igenom. Med Peugeot fungerar det mesta, numera är den också besiktigad, laglig och godkänd.

Vi kom iväg aningen sent från Sundsvall beroende på teknikbekymmer. Mobilerna ville inte fungera som dom skulle. Dags att köpa en ny. Det har jag sagt några månader, men jag är vankelmodig angående modell.

Hem gick det bättre, efter Höga Kusten bron slutade det snöa och blåsa, och det blev raka spåret mot Sundsvall. Staden där ljus och värme, finns i tillräcklig mängd, för alla.

Även när J1 flyttade för några år sedan, var det dåligt väder. Plötslig påkommen ishalka gjorde att vi fick stopp med bil och släp i en brant backe. Då var det lätt att hålla sig för skratt. Men det löste sig det med.

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Så hädanefter får det bli sommarflyttar!!

Postat av: KungLigg

Du skulle tagit en bild när Erox vispade med tungan bland mina spagettisar istället! :)

2007-03-20 @ 22:52:18
URL: http://kungligg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback