Fez

Idag har det inte direkt känt som fredag, eftersom vi hade en röd, ledig blågul dag, mitt i veckan, i vart fall för kontorsslavarna! Det känns som tisdag, fast det är fredag, kan det bli bättre!

Det har varit varmt idag (kring 27), men inte mycket sol på kvällskvisten, ingen alls egentligen! Det var igenkorkat i trafiken på stan, några hävdar att det är studentfirande, vilket förmodligen är sant!

32959-576


Inte mycket annat finns attt berätta, normaldag på jobbet, rester till middag (köttfärssås med al dente spagetti). Sen TV, med House, vår introverte, doktorskompis, Hugh Laurie (f - 59).

Imorron ska jag prata med Osbourne, kanske kan vi träffas snart och prata USA5, med upplevd New York känsla. Flera i bekantskapskretsen är på väg - dit, till the big apple, alltså. NYC är städernas stad, det är verkligen inget att snacka om - så är det bara!

Det drar lite, att åka tillbaka en vecka, varför inte i november, som är en underskattad "semestermånad", på flera sätt - och då kanske beta av det vi missade i mars, Bronx, Queen´s och Tribeca mm. Kommer tid - kommer råd!

J1 hävadar att hans - två turkar och en fez(s), med bred marginal överstiger mina bästa försök, men fán vet!

Kommentarer
Postat av: frktjatlund

Jamen tjena! som vi säger här. Är det ändringsstopp så är det. Då måste man ha semester. Eller inte. För 15/12-8/1 är det ändringsstop & semesterförbud. Sen måste gruppen täcka upp så att kompetensen? alltid finns till hands.

Postat av: frktjatlund

BTW! Jag pallar inte sökorden längre, men beundrar din uthållighet. Gullspira? suboptimering?

2007-06-08 @ 22:53:43
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback