Vädertombola

Det är snart dax för sommarsemester. Min första tanke var att smyga igång ledigheten redan på torsdag, vilket kan vara lite finurligt tänkt.

Den tanken höll inte särskilt länge. Sen funderade jag vidare på samma tema - och tänkte, fredag, som borde vara en särdeles utmärkt dag att börja sin semester på. Även om jag är långt, långt ifrån oumbärlig, så är det saker som ska göras! Konstigt va!

Det mesta lutar åt att semestern börjar på måndag. Så även för M. Vi blir hemma några dar, sen får vi se vad det blir, om vi känner för det, lastar vi flakmopeden och tuffar iväg, några dar.

Det fina sommarvädret består i Sundsvall (vem trodde nåt annat). Det är mera - typ regn, för "sörlänningarna"! Olika falla onekligen lotterna i vädertombolan!

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Visst är det konstigt med semestern...att vi oftast vill tjuvstarta den.

Postat av: Lena

ajdå, har jag dragit vinsten i vädertombolan så är det ju ingen chans att man vinner några semesterresepengar - eller?

2007-07-05 @ 22:34:13
URL: http://momma.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Härligt härligt låter det.. Styr kosan uppåt vetja.
Men vi har fullbelagt till den 16/7. Sen kan vi väl alltid hitta ett boende som passar Herrn och Käraste M.
Förresten.. Har ni sett Storforsen nån gång..? Annars är det ett absolut måste. Statistiken säger att mellan 500.000 - 750.000 besöker Storforsen varje sommar de du..

2007-07-06 @ 00:20:46
Postat av: SolSkuggan

Sova på saken låter bra.. Bara ni får det som ni själva vill eller hur..?
Hela året gör vi som alla andra vill/fodrar/kräver etc..
När det då äntligen blir semester kan vi väl för röde böveln få bestämma själva vart/när/hur etc. vi ska avnjuta den väl intjänade semestern..
I vilket fall som helst önskar jag er en skön sommar med en massa avkoppling god mat många skratt lite myspys och förstås som grädde på moset några riktigt bra matcher för giflarna:)
Kram till er båda:)

2007-07-06 @ 01:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback