Kalsonger

Semesterdag tre har  varit bra på alla sätt. Vi har haft sol, inget regn, kring 20 grader, M´s syster och man T har varit på besök. vi har käkat pasta med carbonarasås till middag, det är grejer det!

Den här delen av inlägget riktar sig främst till den manliga läsekretsen. Kalsonger är som bäst, när dom är som sämst. Eller hur? När tyget och resåren går på sista versen är dom som bäst, mjuka och fina.

Ett enstaka, mindre  hål i bommullstyget kan man tåla, dom är ju så perfekt mjuka, just innan dom ska slängas. Och det är ju inte varje dag man kalkylerar risken att akut hamna på sjukhus för vård (med trasiga kalsonger)! Fast det har hänt, när jag drog axeln hur led!
 
32959-608

När J2 gick på dagis hade han, vitt och brett berättat om att M slängde mina kalsonger i soporna, och jag plockade tillbaka dom igen. Och det är nog sant.

Man måste nog vara man för att förstå kalsongernas inre liv. Själv gillar jag - fortfarande - bikinikalsonger (vita - av någon outgrundlig anledning), min kreativitet begränsas av boxerkalsongerna - tror jag!

Ack ja, det är små "problem" i det stora hela, det finns större!

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Det är till att handla på Dressman ser jag. Lika gråa är i tvätten varje vecka.

Postat av: KungLigg

Jag är BLIIIIIIND! ;)

2007-07-12 @ 23:15:32
URL: http://kungligg.blogg.se
Postat av: Åsa

Jag brukar fråga min man om han har golfkalsongerna på sig när han har favoriterna (snart 18 hål).
Men, att kasta dem, det törs jag mig inte på./ Åsa

2007-07-13 @ 14:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback