Fåraherdedepression

Om man åker norrut på E4, från Sundsvall till Örnsköldsvik, passerar man Ullånger, som är strategiskt belägen vid Höga Kusen, som är ett av Sveriges vackraste områden (tycker jag).

Vi har varit i Örnsköldsvik idag och träffat J2 med fästmö Je. J1 var också med, trots avfärd i ottan, kring tio. Det känns smidigare att ta sig till Ö-vik jämfört med Umeå. Nu bara kring 30 mil fram och tillbaka.

J2 och Je har boat in sig i sin lägenhet, den kändes hemtrevlig på flera sätt. Vi käkade gott, pratade lite och spelade dataspel.

32959-597

Igår var det lugna gatan. Vi käkade matjesill ute på altanen, det var Kung (gott). Jag hängav mig också åt sortering av de där många och tjocka rapporterna, som kan vara bra att ha. Det mesta går till slutförvaring. I bästa fall kan man kanske hitta det man söker på nätet, om man behöver.

Det lutar åt Eldkvarn på torsdag, Gatufesten Sundsvall, med start 22.00. Synd att det börjar så sent, kanske kan jag maxflexa på fredag, och sen är det semester påföljande  veckan. Jomenvisst - det är dagens sanning,

Gifflarna Sundvall vann igen. Jag tror knappt det är sant. 2-1 bort mot Degerfors. I´m impressed.

Hoppas att du får en bra arbets- och/eller ledighetsvecka - tappra läsare!

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Tackar...det hoppas jag du också får!
Jag jobbar också en vecka till sen väntar 5 långa sköna oplanerade veckor....njuta ska jag

Postat av: Lena

De´går bra för gifflarna nu! Igen. Säger jag som överhuvudtaget inte är intresserad av varken fotboll eller ishockey. Men det är klart att jag hejar på gifflarna dels för att gifflar är gott och onyttigt, å så är just dom här godsakerna från Sundsvall. Så här på avstånd kan jag ju kosta på mig att heja på klyktattarna - lite hemlandskänsla ger det allt.
Ang arbete eller ledighet så har jag och sambon varit lediga så länge nu så vi nästan går på sparlåga.
JAG är ordförande och VD för ledighetskommitén!
/Lena

2007-07-01 @ 21:48:33
URL: http://momma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback