Vinterlandskap

Idag kan jag bjuda på ett vinterlandskap. Den övre bilden är tagen kring två och den undre tre timmar tidigare. Det har snöat rejält i omgångar hela dagen.

32959-387

Det kanske är säkrast med innesittning, en sån här dag, även om det inte blåser orkan över Sundsvall kan ju ett träd ramla omkull och träffa en över skallbenet, och då är dan, med största sannolikhet förstörd. Enligt text-tv har tre människor omkommit p.g.a. fallande träd, varav en pojke på nio år. Inte kul! Nästan 300.000 utan ström i södra Sverige, nu är det snart dags för toppdirektörerna (enklaven eldignitärer, monopolisterna med jättebonusar) att jobba lite ute i verkligheten, det finns nog en spade för er också, om ni vill typ - bidra lite!

32959-386

Det var miljonutdelning på skrällbanan Bergsåker igår. Jag läste i ST att några få delade på 20 mkr. Det var många högoddsare som vädrade morgonluft igår, och det var väl därför mina spel inte gick nåt vidare, med undantag av  lopp 7.

I övrigt finns inte mycket att berätta, vi har bytt teleleverantör, från Telia till Bredbandsbolaget, och vi  (d.v.s. M) monterade router och övriga sladdar igår, och det verkar funka, man har ju hört skräckexempel på motsatsen.

Det ser ut att bli en normalvecka i det stora hela. M ska till Umeå, jag ska till Stockholm och J1 åker till Lofoten på fredag. J2 sliter med sitt projekt, den muntliga presentationen av projektet har gått bra, nu gäller det att skriva rapport och sen blir det förhoppningsvis examensarbete, för hela slanten under  vårterminen. 

Kommentarer
Postat av: Sylvia

Det är inte utan att jag börjar längta efter lite vitt jag också, som normalt inte gillar vinter i storstad.

Postat av: SolSkuggan

Sån tur.. Ni verkar ha klarat er från stormen. Här är det kav lugnt -12 grader och en annan är så trött så jag trillar snart av stolen.
Har stigit upp prick 5.00 8 morgnar i sträck och det hör inte till vanlighterna..
Ha det bäst.

2007-01-14 @ 19:50:32
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: SolDalen

Nej det har verkligen varit en konstig vinter..
Gillar den inte alls, vinter ska vara vinter med snö..hrm okej kylan behöver väl nu inte vara alltför nedåtgående då.

Åhå, vilken hårslitande framtid som väntarJ2, härligt att den muntliga delen gick bra för honom, brukar ju kunna ge rejält med fladder i magregionen att stå i fokus, men han kanske hör till dem som håller sig lugn?

Såå M håller i trådarna med andra ord, duktig tös, det är ett enda virrvarr med detta telefon abbonnemmang, de ringer ju stup i kvarten..

Lofoten, en vacker plats som jag personligen inte alls varit och besökt ..

Ha det så gott och hälsa tösen M

Kramizar till ER båda

/IKA

2007-01-15 @ 07:48:45
URL: http://soldalen.blogg.se.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback