USA 5.1

J2 har försökt få ihop en dryg vecka ledigt för att hänga på till USA, men han får inte till det, tajmingen med skolan är för dålig, tråkigt - vi hittar på nåt roligt vid ett annat tillfälle, där J2 kan vara med.

Lördagen den 24 februari klockan 1600 på Arlanda, sitter jag, J1 och Osborne tryggt tillbakalutade i vår pösiga flygplansfåtöjer, tillhörande Malaysia Airlines och väntar på take off. Destinationen är Newarks Internationella flygplats, belägen i delstaten New Jersey, dit vi tar oss på 8 timmar och 45 minuter.

Genom den nu planerade femte USA-resan fullbordar Osborne och jag det projekt vi påbörjade år 2000. Vår tanke är att bila igenom samtliga av USA:s fastlandsdelstater (med undantag  av Alaska), det är det projektet handlar om. Junior´s (J1) belöning blir en värdefull, kanske ovärderlig lektion i resandets ädla konst!

På denna femte resan ska vi avverka de 8 nordöstra delstaterna. New Jersey, New York, Vermont, Massachusetts, Maine, New Hamspshire, Rhode Island och Connecticut.

I några kommande inlägg kommer jag kanske att skriva  om förväntningar på den kommande resan, och kanske berätta från de fyra tidigare. Jag kommer att numrera tema-inläggen och nästa blir således USA 5.2.

32959-407

Det har varit lugna puckar, nästan hela dan, blott tre telefonsamtal och mindre än två timmar vid arbetsdatorn. Jag har mest softat, men också skrivit och tackat för mig på  "gamla jobbet", visserligen kommer flera av mina nuvarande arbetskamrater att bli kvar, även dom på nya, eller devis nya jobb. Men  när man rör om i grytan, som vi nu gör, kommer det inte att bli som förr, det kanske blir bättre/sämre - men en sak är säker, det blir inte som förr, och själv ska jag som bekant, vikariera på ett annat jobb, innan jag kan börja på mitt nya.

Jag har bytt en av strålkastarlamporna, som slocknat på nygamla bilen. Jag säger bara - inget är enkelt.  Jag har fuskstädat hallen och sen gick jag och mötte M, när hon gick från sitt jobb. Vi träffades ungefär i mitten, mellan arbete och bostad, en 28 minuter frisk promenad i det milda januarivädret (-07 grader).

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Den som kunde få följa med. Jag har över två veckors komptid och dryga 50 dagar semester. Räcker det??

Postat av: KungLigg

Biljettpengar är insatta på anvisat konto! Februari 24 = Julafton nr 2.

2007-02-01 @ 18:08:54
URL: http://kungligg.blogg.se
Postat av: Latmasken

Tack kungligg!
Sista natten i NYC bor vi - enligt Osbornes absoluta och krävande begäran, icke förhandlingsbart - på Waldorf Astoria, Park Avenue 301 (nära korsningen E50st) - jag rekommenderar idogt sparande från nu, det var inte billigt!

2007-02-01 @ 19:32:32
URL: http://latmasksamtal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback