Gräsänklingssoppa med tillbehör

Normaldag på jobbet. M är på väg hem till Sundsvall från Umeå, något försenad p.g.a. det hala väglaget. Idag förmådde kylskåpet köttsoppa (egentligen grönsaksoppa) med enkla tillbehör. Lunchen bestod av bruna bönor med fläsk, och nu är det dags att fylla i resten av kostcirkeln. 

Det är vitt och fint ute, det är bara att hoppas att vi får behålla snön ett tag till, men det är tre plusgrader ute, så snön "lever farligt"! 

32959-389

Jag är verkligen ingen förespråkare av Mona Sahlin som ny sosseledare, men det får  vara nån måtta på trakasserierna hon utsätts för, det är ju rena mobbningen. Redan drevet 1995, var ju helt sanslöst, hon jagades som en brottsling för några p-bot och privatinköp på ett tjänstebetalkort, som  reglerats. Hon kanske hade dålig koll på sin egen ekonomi,  trots hög lön, men det är ju inte brottsligt (i sig).

Nu verkar samma mobbing upprepa sig, det verkar vara några betongsossar (fackpampar, män naturligtvis) som till varje pris vill förhindra Sahlin att nå högst på gödselstacken, det finns inte något att ta på, något öppet att kritisera, därför idkar dom krypskytte i parti och minut, och kommer med ogrundade anklagelser om än det ena än det andra. Det är ju rent bedrövligt.

Om nu Mona Sahlin är den enda kandidaten till posten som partiledare, den enda som vill - om partiet vill, som man brukar säga. Då  får det väl bli hon. Visserligen kanske vi då får dras med moderatsäckgänget 4 extra år (totalt åtta) - men det är en helt annan fråga

Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

"Bra karl reder sig själv" ja det ser du ju ut att göra:) Och rikligt på assietten från gröna cirkeln också. Förresten, visst hette konsumkaffet så för länge sen..?
Håller med dig om Mona, inte vet jag om jag vill ha henne som partiledare, men det finns väl någon måtta på hur man behandlar människor..
Ha det gottast och hälsa M. Hoppas resan hem gick bra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback