USA 5.5

Imorron bär det av, mentalt är jag ännu inte på väg. Passet är i alla fall återfunnet och det är väl den förberedelse som är gjord.

Ursprungstanken var att åka från Newark upp till Niagarafallen (nordväst, kring Buffaloo) och sen åka rätt österut mot Boston och sen en bit upp i delstaten Maine, för att slutligen åka tillbaka mot Newark i New Jersey och lämna hyrbilen och sen vara några dar i New York. Enligt kartan skulle det bli drygt 200 mil.

Är det kallt och mycket snö, kommer vi att hålla oss nära the big Apple, hela veckan. Vädret får styra.  Vi är tillbaka i Sverige, söndagen den 4 mars.

32959-441

J1 säger att lillen (den lilla bärbara fungerar). Själv är jag skeptisk. Om den funkar blir det några inlägg under kommande vecka.

Ha det bra så länge, kanske blir det några korta rader imorron, men det låter jag vara osagt.

Kommentarer
Postat av: Sylvia

Trevlig resa önskar jag dig o familjen. Niagarafallen är häftiga - var där i mars ett år. Inga båtar gick men man fick klättra ner i berget och se ut bakom fallen. Hade i min enfald trott att det skulle vara lite vildmark men de ligger ju mitt inne i bebyggelsen. Fick i alla fall en kanadensisk stämpel när vi åkte över gränsen. Vi gjorde en dagstur från New York (flyg). Som sagt ha så trevligt och undvik snöoväder.

Postat av: Nalle

Trevlig resa !!

2007-02-23 @ 23:21:15
URL: http://nallesfoto.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Ha det nu så gott det bara går och kör försiiiiktigt. Hoppas vädrets makter visar sig från den allra bästa sidan.
Blir spännande att se om "lillen" vill vara vaken och alert en tid under resan.
Hälsa M så gott:)

2007-02-24 @ 10:16:45
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Lycka till med allt!

2007-02-24 @ 11:56:24
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback