USA 5.4

Det är tveksamt om vi får till nån snögrotta i sydöstläge i vår!  Snön smälter som bara den.

Vi har kollat Casino Royale idag. Den var mycket bra. Daniel Craig gjorde en storstilad prestation som ny Bond. Filmen är helt i klass med de bästa tidigare, där jag sätter Timothy Daltons - Tid för hämnd, som kanske den bästa. En annan gång ska jag berätta hur det är på Gibraltar, där Tid för hämnd spelades in, i vart fall delvis!

32959-434

Nästa söndag befinner vi oss förhoppningsvis i delstaten New Yorks norra delar. Vi har varit till Niagaarfallen (inringat) om inte snön sätter hinder i vägen. Det är dryga 60 mil mellan Newark där vi landar och upp till trakterna kring Buffaloo, där fallen är belägna.  Vägsträckningen ser inte direkt logisk ut. Det är så att den snabbaste vägen och den kortaste vägen inte alltid överensstämmer. Om man håller sig till Interstate, kan det tyckas bli omvägar i miles, men i tid går det alltid fortare. Jag är sugen att åka in i Kanada, alltså i nordostlig riktning sett från fallen, men troligtvis tar det för lång tid!

32959-433

Svarta faran, min beresta, numera aningen skamfilade reskompis Samsonite, med hårdplastad yta, är vederbörligen  framtagen. Länge tänkte jag åka bara med handbagage, men eftersom jag ska på möte i Stockholm, måndagen den 5 mars, och vi landar med jetlag i hela kroppen dagen innan,  måste jag ha ren skjorta och kavaj med på resan (helt i onödan - kan tyckas)! Jag har också sökt fram passet, vilket jag i panik brukar göra dan innan och inte hitta, men nu har jag hittat det viktiga resedokumentet. Bil är bokad, en fullsize på Hertz, cirka 2.800 kronor för fem dagar, med obligatoriska försäkringar och obegränsad körsträcka.

32959-432

Rosslingarna i bröstet börjar ge med sig och förkylningen är på återtåg (hoppas jag) - segdraget värre! Det är begravning efter kollegan på torsdag och på onsdag ska vi försöka få till en budget. Jag hoppas jag slipper göra mig ovänner med folk (det räcker med dom som är) under budgetberedningen. Jag är förhoppningsfull, eftersom vi då slipper amerikanska konsulter. Inte bevärdigar dom sig med verkligheten på det konkreta sättet - no way!. Det enda dom är riktigt bra på  är - Corporate bullshit.

Sen är det fredag och därefter kommer lördag på - och då bär det av!

Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Kommer ju att sakna dig och din blogg nåt så fruktansvärt..
Hoppas M kommer att kunna fixa ett inlägg här om inte HimSelf klarar det:)
Stor kram till Herrn och Madame M:)

Postat av: Ninni

Ha det bra Over There!!

2007-02-19 @ 07:03:46
Postat av: Gunnel

Jag upprepar vad Ninni har skrivit.

2007-02-19 @ 19:07:08
URL: http://djurvannen.blogspot.com
Postat av: Nicole Kidman

Very interesting site --- quite informative

2010-10-28 @ 10:29:35
URL: http://nicole-kidman.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback