USA 5.2

Nu är även M förkyld, själv säger hon att det är jag som smittat henne med de elaka bacillerna. Jag - i min tur - vill lägga skulden helt på J1. Skuldfrågan lär bli lika svår att knäcka som OJ Simpson fallet 1994, mer skyldig frikänd mördare, är svårt att uppbringa - på tal om nåt helt annat.

Med våra sargade och förkylda kroppar (och själar) fanns ingen annan råd, efter maten, än att kolla ett par avsnitt den kultförklarade TV-serien Pistvakt. På något bakvänt sätt är den ganska rolig, men jag vet inte riktigt varför. Sven-E:s domedagspredikningar går i alla fall inte av för hackor.

M är ledig imorron och själv ska jag jobba några timmar, träffa lite folk, innan det drar igång på allvar,  på måndag.
 
32959-409

Det var på resa 3, som vi i höjd med Memphis (Tn) kom på att det låg inom möjligheternas gräns att på denna och den då, inte ens planerade fjärde resan, kunde vara möjligt att nå ett möjligt mål - med bil åka igenom samtliga USA:s fastlandsdelstater (utom Alaska) - och på den vägen är det.

Bron som går över Mississippi-floden vid Memphis heter Memphis-Arkansas Memorial Bridge. I stället för att åka direkt vidare mot Nashville som vi tänkt, tog vi i stället ett par timmar och åkte i Arkansas, det vill säga över floden (f presidenten Bill Clintons hemdelstat), ingen särskilt hände. Så småningom kom vi till Nashville (Grand Ol Opry) och sen åkte vi vilse i Kentucky´s bergstrakter, men det är en helt annan historia.

32959-408

Det är blidväder i Sundsvall, vilket enbart meddelas på detta sätt.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Hoppas ni mår bättre nu då!!
Ha en skön helg!!

2007-02-01 @ 20:18:04
Postat av: SolSkuggan

Huja.. så det blir en usaresa snart. Hur länge ämnar herrn vara borta då?
Jodå här är det förkylt värre med, bara maken som klarat sig hitintills. SolDalen har tappat rösten och det kommer kanske på något vis att utnyttjas av de små;)
Verkar som smittan även går via bredbandet:))
Ha det gott och hälsa M krya på er riktigt nu.

Postat av: NINA

Ja, det är blidväder...

2007-02-02 @ 16:05:58
URL: http://ninadenfina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback