Celebert besök

Det har varit en riktigt fin söndag med vinterkänsla. Vi har släpat oss runt Sticksjön, M:s förkylning är på uppgång och min förhoppningsvis på tillbakagång.

32959-413

Det har blivit myckt köttätande en tid. Vi chockade kroppen genom att koka torsk till middag. Vi, i meningen M, det var inte snällt gjort av mig - men jag är inte särskilt bra på att laga fisk (alltid nåt att skylla på)!  I samband med middagen hörde vi raska steg i trappen, då kom våran favorithund, Linux som  vi inte sett på ett tag, glatt springande upp för trappen, som ett jehu. Det var en riktig vitamininjektion.

32959-412

Gåtan f. statssekreteraren Lars Danielsson är onekligen intressant,  en märklig figur på olika sätt. Han kommer inte ihåg nånting, från den ödesdigra annandagen 2004 och nu ska han skriva en bok också. Den lär bli tunn! Det funkar inte att byta fot och nu, och i elfte timmen framställa sig som sårad oskuld. Han vill ju inte alls medverka till att klara ut vad som faktiskt hände - och ingen lär kunna tvinga honom.

Katastrofkommissionen´s nya granskning kommer garanterat att bli en flopp, inget nytt kommer att framkomma - sanna mina ord, det blir spel för gallerierna och partipolitisk  geggamojja för hela slanten! 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Oj det har jag missat...ska han skriva en bok. Inte lär det bli en bok om hans liv eftersom han inget kommer ihåg.

Här har det också varit fint väder idag vilken avslutades med agilityträning i ett varmt ridhus. Jösses vad jag blev svettig. Jag hade nämligen en stor dunjacka på mig...för det brukar vara kallt därinne...och så hade jag vinterkängorna på. Nyduschad det är vad jag är just nu

Postat av: soldalen

Det är väl passande att skriva en bok om ingenting *ler* Jag måste säga att jag är aningen less på detta tjafs fram och tillbaka. Ingen kommer att tjäna på det, ingen får tillbaka sina anhöriga som de förlorat och liksom i allting annat när de "små" individerna ska tampas med de "stora" så har de sista alltid lyckats klara sig undan - tyvärr och det är oerhört beklagligt.

Det är alldeles för lätt att blunda för det som händer bortanför landets gränser i allmänhet när stora kaos problem dyker upp. MIn fråga är dock denna : Hur förväntas vi kunna hjälpa andra när vi inte ens kan ta hand om vårat eget lands utsatta och behövande människor??

Att denna tsunamikatastrof kunnat handskas på ett snabbare sätt är redan konstaterat, att det sjabblats från högre ort? - Definitivt.

Kokt torsk? Mmm det är ganska gott faktiskt, åt denna rätt när jag skulle gå ned i vikt, en månad för att magen skulle vänja sig vid en ny kost, men sedan gick jag tillbaka till vanlig husmanskost. Förlorade 28 kg..från 93kg till 65kg, en vikt som jag stolteligen kan säga att jag ännu efter en tvillignfödsel behållit ..

Vem äger Linux, glömde ju bort det? Otroligt vacker grabb förresten, hälsa M så gott.

So long mate
/IKA

ps) Nu blev jag avundsjuk, hade gärna velat vara med på den resan genom indiantrakterna, har Osborne någon hemsida om indianer??

2007-02-05 @ 11:40:10
URL: http://soldalen.blogg.se
Postat av: M

Ja grabben är ett väluppfostrat och sympatiskt praktexemplar. Och nu syftar jag på Linux och inte på Danielsson. :=) Linux ägs av en kompis till J1. Ibland kommer han på besök och livar upp tillvaron. Som tack får han leversnittar och springa ärenden och blir ordentligt kliad i pälsen. Att bli kliad...det är livet det se.

2007-02-05 @ 16:02:19
Postat av: M

Oj nu kanske det blev syftningsfel i förra inlägget. Det är alltså Linux som kommer på besök och livar upp tillvaron mm. Inte J1:s kompis. Vilket också vore roligt,,dvs om kompisen kom på besök och sprang ärenden och nöjde sig med få leversnittar och bli kliad som tack.

2007-02-07 @ 09:48:17
Postat av: Deafwebsites

Site was very helpful. thank you

2010-10-25 @ 09:02:32
URL: http://deafwebsites.xanga.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback